Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

topdeals.ro

http://www.topdeals.ro

TopDeals.ro este un nou concept de business numit “collective consumer”. Acesta presupune cumpararea unui serviciu sau produs de catre mai multi consumatori cu scopul de a obtine un discount semnificativ. Cu cat mai multi clienti cumpara o oferta cu atat mai mare vor fi discounturile viitoare!

 

TopDeals.ro creaza astfel un parteneriat pe termen lung intre clientul care cumpara oferta si prestatorul de servicii. Este un “WIN-WIN situation”. Diada se transforma in triada WIN-WIN-WIN! TopDeals.ro este cadrul unde se intalnesc interesele celor doi, clientul si prestatorul, mediind si negociind aceasta relatie. Filosofia noastra este foarte simpla: noi tratam clientii nostri asa cum noi dorim sa fim tratati!

 

Noi alegem ofertele pe care le prezentam in functie de ceea ce noi dorim sa cumparam. Pe langa un pret imbatabil, noi colaboram cu furnizorul de servicii (Partenerul nostru) pentru a va oferi si cele mai bune servicii. TopDeals.ro este si un “city guide” pentru multi dintre clientii nostri. Noi iti aducem la cunostiinta noi locuri minunate in care poti sa-ti petreci timpul liber de calitate cu cei dragi! Impreuna cu tine, 170.000 de persoane din Bucuresti primesc in fiecare dimineata oferta noastra pe email. Fii unul dintre cei care cumpara una dintre ofertele noastre!

Momentan nu exista oferte active in aceasta sectiune, dar revino curand pentru a gasi cele mai noi oferte.

Ofertele finalizate ale partenerului topdeals.ro