Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Termeni si conditii

 

Ofertele de grup sunt strategii de marketing oferite de partenerii dealarena.ro impreuna cu clientii lor. Zilnic sunt postate oferte de cumparaturi cu reduceri pana la 90% si activitatea presupune vanzarea de voucher-e (cupoane de reduceri) cu care utilizatorul final va beneficia efectiv de reducere a pretului pentru bunul sau serviciul achizitionat.  

 

Informatii generale

Pagina de web www.dealarena.ro  este un portal care aduce in acelasi loc toate ofertele de grup ale partenerilor si nu este implicata sub nici o forma in activitatile de tranzactionare. Tranzactiile se vor efectua direct intre ofertant (persoana care detine oferta) si potentialul client (persoana direct interesata de produsul oferit in anunt). Pagina  web www.dealarena.ro nu solicita, pretinde sau ofera drepturi de propietate asupra materialelor furnizate prin ofertele postate ci doar preia informatiile cu scop de promovare, insa fara a aduce modificari la continut. Prin apasarea butonului „cumpara” potentialul cumparator va fi directionat catre pagina de web a societatii care ofera.

 

Dealarena.ro nu isi asuma  responsabilitatea pentru calitatea serviciilor oferite de terti prin partenerii nostri.    

 

Conturi client

Pentru accesarea/vizualizarea ofertelor afisate pe www.dealarena.ro nu este necesara inregistrarea ca „utilizator”, insa este posibil ca partenerii detinatori ai ofertelor sa solicite crearea unui cont de utilzator pentru finalizarea tranzactiei. 

 

Orice vizitator al site-ului va avea acces liber la toate informatiile din pagina.

 

Date cu caracter personal

Pentru folosirea site-ului nu este necesara inregistrarea de date din partea vizitatorilor, insa va putem oferi serviciul de informare pe e-mail si in acest caz este necesara inregistrarea uni adrese de e-mail pentru a primi informari privind ofertele. Adresele de e-mail nu sunt asociate cu nume ale vizitatorilor si nu se va cere acest lucru in formularul de inregistrare adresa de e-mail.

 

www.dealarena.ro va folosi datele cu caracter personal numai in scopurile specificate si in conformitate cu cerintele legislatiei pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

La solicitarea autoritatilor www.dealarena.ro  va furniza datele cu caracter personal in cazul in care vor ajuta la solutionarea eventualelor litigii, procese, anchete etc. ale organelor competente.

 

Reguli si obligatii ale partilor

Partile implicate sunt: ofertantii, vizitatorii si administratorii site-ului.

 

www.dealarena.ro nu poate fi facut raspunzator de continutul oferteor inregistrate si isi rezerva dreptul de a sterge orice informatie, fara o atentionare in realabil, in cazul in care acesta contine text considerat ca are alt scop decat ofertarea unui bun sau serviciu in conditiile legislatiei sau informatii considerate neacceptate prin politica administratorilor. Ulterior stergerii unei oferte www.dealarena.ro nu va avea nici o obligatie si isi rezerva dreptul de a pastra confidential motivul actiunii. Raspunzator de continutul ofertelor sunt partenerii sau terte persoane direct autorizate de acestia.

 

Formatul ofertei este unul standard divizat pe categorii de produse si/sau serviicii prin folosirea site-ului dealarena.ro vizitatorul declara ca este de acord cu modul de afisare al anunturilor prezentate in portal.

 

Portalul anuntarena poate pune la dispozitie partenerilor format-uri speciale de anunturi care vor fi editate intr-un mod personalizat, fiind afisate in spatii special amenajate pentru a putea fi usor reperate de vizitatori. Aceste sectiuni vor fi considerate sponsorizate de partenerii dealarena.ro.

 

***

 

www.dealarena.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii de utilizare cat si formatul site-ului fara o instiintare in prealabil pentru a imbunatati calitatea serviciilor.

 

Prin folosirea serviciilor oferite de www.dealarena.ro orice vizitator isi ofera acordul de a accepta termenii si conditiile expuse mai sus.