Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Hotel piatra mare - poiana brasov: cazare pentru doua persoane. doua nopti cu 399 ron, trei nopti cu 599 ron sau patru nopti cu 799 ron. mic dejun si acces gratuit la centru spa! invitatie in poiana brasov - cadru natural deosebit, confort si stil!

399 
Comanda

Valoare

799 Ron

Reducere

50%

Economisesti

400 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Hotel piatra mare - poiana brasov: cazare pentru d
 
Descriere oferta

Cand temperaturile de vara devininsuportabile, iar aerul conditionat nu mai face fata (sau duce laviroze), muntele este cel mai bun antidot! La numai 200 kmdistanta de Bucuresti si la altitudine de 1030 m, Poiana Brasov sebucura de vara cu temperaturi confortabile si ierni perfecte pentrupracticarea sporturilor de sezon. Pentru un sejur de neuitat, cutoate "ingredientele" necesare, Groupon va recomanda HotelPiatra Mare: oaspetii veniti aici din toate colturile tarii sau depeste hotare vor fi incantati de frumusetile naturii, de confortul sistilul hotelului.

Personalul calificat si amabil se vaocupa de incarcatul, descarcatul si transportul bagajelor si va facetot ce-i sta in putinta pentru a va face sa va simtiti cat mai bine pe toataperioada sederii. Hotelul mai asigura primireacorespondentei si a mesajelor, trezirea turistilor si comenzi pentrutaxi.

Toti clientii beneficiaza la cerere deserviciu de spalatorie – curatatorie, asigurat de echipamentemoderne si personal specializat. Odata devenit client al hotelului, vetiavea acces la sauna, masaj profesionist si piscina. Va puteti pastraforma fizica folosind sala de fitness echipata cu aparatura de ultimaora si situata chiar in incinta hotelului.

Restaurantul va ofera un meniudiversificat, continand mare varietate de mancaruri romanesti siinternationale. Barul hotelului, localizat in zonareceptiei, ofera un meniu complet de cocktail-uri, vinuri romanestisi internationale precum si deserturi 24 de ore. La parter veti gasipiscina deosebita prin design si dotari, jacuzzi si sauna precum siterasa nou amenajata, unde va puteti bucura in liniste de soare!

 

Hotel Piatra Mare

Strada Doamnei , 500001 Poiana Brasov
http://www.piatramare.ro
Caracteristici
  • Hotelul Piatra Mare este situat instatiunea Poiana Brasov, la altitudine de 1030 m, intr-un cadrunatural superb

  • Hotelul este dotat cu 94 camereduble cu minibar, cablu TV, balcon

  • Odata devenit client al hotelului,veti avea acces la sauna, masaj profesionist si piscina

  • Va puteti pastra forma fizicafolosind sala de fitness echipata cu aparatura de ultima ora sisituata chiar in incinta hotelului (mai multe informatii desprefacilitatile hotelului puteti gasi in descriere)

Conditii de utilizare
  • Voucher valabilin lunile august, septembrie si octombrie

  • Dumneavoastra puteti achizitionasi utiliza oricate vouchere sau le puteti face cadou

  • Puteti utiliza un singur voucher /sejur

  • Pachetul include mic dejun,TVA,taxa statiune, intrare la piscina, sauna si sala fitnesspentru doua persoane

  • Copiii de la 2 la 6 anibeneficiaza de gratuitate la cazare si masa, daca stau in camera cudoi adulti – fara pat suplimentar. Copiii de la 6 la 12 anibeneficiaza depat suplimentar si reducere 50% din tariful unuiadult

  • Pentru programari va rugam sasunati la numarul de telefon 0268.262.170 sau sa trimiteti un e-mailpe adresa office@piatramare.ro

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active