Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Scapa de grija parului nedorit cu epilare definitiva – laser elysion cocoon medical! cea mai noua tehnologie c1u efecte si pe pielea bronzata sau inchisa la culoare si zero efecte adverse. nu rata super-oferta!

49 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

84%

Economisesti

251 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Scapa de grija parului nedorit cu epilare definiti
 
Descriere oferta

  O piele permanent fina, fara grija epilarii este visul oricarei femei moderne! Noi iti propunem cea  mai noua tehnologie, Epilarea DEFINITIVA cu Laser Elysion Cocoon Medical.
  Scapa definitiv de firele de par nedorite in cel mai scurt timp.

  Tratamentul da rezultate si pe pielea inchisa la culoare, bronzata si se recomanda inclusiv persoanelor cu sensibilitate mare la durere.

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la B Chic Salon, in zona Calea Vitan.

  650 Lei189Leipentru 1 x sedinta Epilare Definitiva LASER Elysion Cocoon Medical pentru - PICIOARE lung
  290 Lei79Leipentru 2 x sedinte Epilare Definitiva LASER Elysion Cocoon Medical pentru - INGHINAL TOTAL (include Interfesier)
  600 Lei129Leipentru 1 x sedinta Epilare Definitiva LASER Elysion Cocoon Medical pentru - GAMBE
  400 Lei59Leipentru 3 x sedinte Epilare Definitiva LASER Elysion Cocoon Medical pentru - AXILE
  300 Lei49Leipentru 5 x sedinte Epilare Definitiva LASER Elysion Cocoon Medical pentru - MUSTATA

  Elysion - Cocoon Medical - Dioda Laser de 1000 / 2000 W pentru Epilare Definitiva Laser sigura si eficienta

  Functioneazape principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foartemari pentru a distruge foliculii, fara a afecta tesuturileinconjuratoare.
  Datorita acuratetii si a impulsurilor ridicate sirepetate, Elysion are rezultate bune pe orice zona a corpului, reducandmult timpul de tratament si obtinand rezultate optime imediat.

  Elysiona fost conceput de o echipa de profesionisti cu multa experienta indomeniu. Tehnica folosita in realizarea acestui echipament se bazeaza peexperienta mare acumulata de brandul Cocoon Medical in domeniultehnologiei laser.

  Rezultate de la prima sedinta de epilare definitiva laser Elysion

  Tehnicafolosita in realizarea acestui echipament se bazeaza pe experienta mareacumulata de brandul Cocoon Medical in domeniul tehnologiei laser.
  Roluldepartamentului de educatie din cadrul Cocoon Medical este acela de atesta clinic echipamentele si, in acelasi timp, de a determina care estecel eficient protocol de tratament pentru a obtine cele mai bunerezultate. Elysion a fost conceput de o echipa de profesionisticalificati in domeniu.
  Lucrand intr-un mod extrem de sigur si avandin vedere toate variabilele care pot influenta protocolul corect detratament, oferim maxima eficienta si siguranta.

  Confort maxim indiferent de zona

  Cuo suprafata de 81 mm², acest aplicator a fost creat special ca sa poatafi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere depe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia lafiecare folosire.

  Tratamentul in modul dinamic recomandat pentru:
  - Piele inchisa la culoare
  - Piele bronzata
  - Sensibilitate mare la durere
  - Barbati cu densitate foliculara mare si par inchis la culoare
  Recomandat in prima sedinta de tratament.

  B Chic Salon

   B Chic Salon ofera clientilor sai o gama variata de servicii de infrumusetare astfel ca fiecare sa se simta frumoasa, rasfata si apreciata. B Chic Salon se distinge prin serviciile de inalta calitate , atentia deosebita si grija speciala acordata fiecarei persoane.

Poti folosi personal mai multe vouchere pentru a beneficia de mai multe sedinte de epilare defnitiva si de asemenea poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile. Urmatoarele sedinte se vor stabili impreuna cu salonul.

Este necesara programare telefonica.
Anularea programarii se face cu cel putin 24 de ore inainte, in caz contrar este considerata sedinta efectuata.

Program centru
Luni - Sambata 10:00-20:00

Contraindicatii:
Femei insarcinate sau in perioada de alaptare.
Diabetici ( pentru cei care au diabetul sub control nu exista nici un risc !) pacemaker cardiac, boli ale tesutului conjuctiv, lupus eritematos, sclarodermie, poliartrita reumatoida, dermatomiozita.
Tulburari de coagulare ale sangelui sau tratament cu anticoagulante ( trombostop), fotosensibilitate cunoscuta, Porfirie, Xeroderma, Alergie la soare, epilepsie, cancer in orice forma, vitiligo, lupus, melasma, cloasma-alte boli de piele, dermatite de contact, eczeme, psoriazis, herpes, operatii recente – in ultimele 6 luni.
Tratamente cu substante fotosensibilizante retinoizi, tetraciclina, sunatoare in ultimele 3-6 luni, tratament cu isotretinoin in ultimele 6 luni (acutane,isotrex) –pt. acnee.
Persoanele cu tipul de piele V/VI –mulatre/negre, precum si persoanele ce prezinta suruburi sau placute metalice sub zona tratata, de ex. ca urmare a unor fracturi ale oaselor.

Programarile se realizeaza la telefon: 0768472331

Voucherul este valabil pana pe 26.01.2018

 

B Chic Salon

Numar de telefon: 0768472331

http://https://www.facebook.com/BChicSalon
Calea Vitan nr. 166A, et 2, ap. 4, scara 3
Bucuresti, Bucuresti, Sector 3
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active