Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Prinde bilet la piesa “hai sa facem sex”, 23 noiembrie, ora 20:00 la teatrul rosu, str. baratiei, nr. 31! o piesa de teatru dulce-amara despre cum poti scapa de condamnarea la singuratate prin iubire

25 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

50%

Economisesti

25 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Prinde bilet la piesa “hai sa facem sex”, 23 n
 
Descriere oferta

  Nu este o piesa nici stridenta, nici vulgara, nici una cu accente grotesti sau voit pornografica. Este mai degraba o piesa de teatru dulce-amara despre cum poti scapa de condamnarea la singuratate prin iubire.

  Piesa de teatru reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, a lipsei de iubire, a insingurarii si a instrainarii – toate tot mai prezente in viata noastra.

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Teatrul Rosu, in zona Club The Hub, in spate la Cocor.

  50 Lei25Leipentru Bilet pentru 2 persoane la piesa “Hai sa facem sex”

  4 personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc de parca ar fi desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui ? Ce fel de fata? Ce fel de profesor? N-o sa aflam decat spre sfarsit. Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt? Tot la sfarsit ne vom da seama. Cu ce ne ajuta asta? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti… Si e de-a rasu’-plansu’.

  Regia: Felix Crainicu

  Distributie: Darius Daradici, Ioana Ernea, Denisa Nicolae, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob

  Scenografia: Maria Nicola

  Teatrul Rosu

  Teatrul Rosu va mentine sanatosi prin ras.Participa si tu la spectacolele de teatru gazduite de Teatrul Rosu sivei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici,cultura se imbina perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul ramanemereu la moda.

Voucherul IzzyReduceri ofera acces pentru 2 persoane la spectacolul din ziua mentionata in pachetul ales.

Puteti achizitiona mai multe vouchere pentru a veni de mai multe ori sau pentru a le face cadou prietenilor.

Returnarea baniloreste posibila doar daca ne solicitati acest lucru cu cel putin 5 zile calendaristice inainte de ziua spectacolului.

Accesul in Club The Hub se poate face incepand cu ora 18:30, iar rezervarile se revendica pana la ora 19:45.

Este necesar sa te prezinti cu voucherul printat.

Voucherul este valabil pana pe 23.11.2017

 

 

Teatrul Rosuhttp://teatrul-rosu.com/
Str. Baratiei 31
Bucuresti, Bucuresti, Sector 1
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active