Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Prinde bilet la piesa “blonda din vecini”, 28 ianuarie, ora 20:00 la teatrul rosu, str. baratiei, nr. 31! comedie savuroasa, piesa lui neil simon aduce in prim plan povestea a doi prieteni, norman cornell si andy hobart, care lucreaza impreuna la ziarul-protest “prabusirea”

25 
Comanda

Valoare

50 Ron

Reducere

50%

Economisesti

25 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Prinde bilet la piesa “blonda din vecini”, 28
 
Descriere oferta

  Comedie savuroasa, piesa lui Neil Simon aduce in prim plan povestea adoi prieteni, Norman Cornell (Vasile Revnic) şi Andy Hobart (CosminVijeu), care lucreaza impreuna la ziarul-protest “Prabuşirea”, sediulmicii lor afaceri fiind chiar apartamentul in care locuiesc impreuna.

  Echilibrul prieteniei lor este insa perturbat de apariţia „blondeidin vecini”, Sophie Rauschmeyer (Calina Epuran), americanca desavarşita,fosta „aproape campioana” a jocurilor olimpice la inot, care se muta inapartamentul gol din vecini şi de care Norman se indragosteştenebuneşte.

  Conflictul se desfaşoara pe mai multe planuri, Norman o iubeşte peSophie, Sophie ii uraşte pe amandoi, iar Andy nu are cum sa scoataziarul pentru ca prietenul lui nu mai are timp sa scrie, ocupandu-şitimpul cu gesturile atente şi exagerate faţa de Sophie.

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Teatrul Rosu, in zona Club The Hub, in spate la Cocor.

  50 Lei25Leipentru Bilet pentru 2 persoane la piesa “Blonda din vecini”

  Proprietareasa, Doamna Mackinenee, o vaduva tanara şi excentricaprofita de faptul ca cei doi nu au cu ce sa plateasca chiria lunara casa il scoata pe Andy in lume, alaturi de ea.

  Aşadar, proprietareasa il vrea pe Andy sau banii de chirie, DomnulFranklyn vrea banii pentru ziarele tiparite, Norman o vrea pe Sophie,iar Sophie vrea sa fie lasata in pace. Iar Andy? Asta se va schimba peparcursul piesei. Rolurile se vor inversa, mirosurile la fel. Panicagenerala cu happy end.

  Teatrul Rosu

  Teatrul Rosu va mentine sanatosi prin ras.Participa si tu la spectacolele de teatru gazduite de Teatrul Rosu sivei vedea cele mai bune comedii ale momentului. Doar aici,cultura se imbina perfect cu tabieturile urbane, iar teatrul ramanemereu la moda.

Voucherul IzzyReduceri ofera acces pentru 2 persoane la spectacolul din ziua mentionata in pachetul ales.

Puteti achizitiona mai multe vouchere pentru a veni de mai multe ori sau pentru a le face cadou prietenilor.

Returnarea baniloreste posibila doar daca ne solicitati acest lucru cu cel putin 5 zile calendaristice inainte de ziua spectacolului.

Accesul in Club The Hub se poate face incepand cu ora 18:30, iar rezervarile se revendica pana la ora 19:45.

Este necesar sa te prezinti cu voucherul printat.

Voucherul este valabil pana pe 28.01.2018

 

 

Teatrul Rosuhttp://teatrul-rosu.com/
Str. Baratiei 31
Bucuresti, Bucuresti, Sector 1
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active