Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

DOAR 40 LEI ÎN LOC DE 155 LEI - Liviu Gym (Banatului)

40 
Comanda

Valoare

155 Ron

Reducere

74%

Economisesti

115 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
DOAR 					40					 LEI  					ÎN LOC DE 					155 LE
 

Descrierea ofertei

Ai la dispozitie un abonament de 10 sedinte masaj anticelulitic SAU de relaxare (30 minute) + 10 sedinte de tratament sauna (60 minute)

Masaj Anticelulitic: Tratamentul prin masaj anticelulitic este metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.

Masaj Relaxare: Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creeaza stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina.

Sauna: Desi saunele ofera experienta terapeutica, unele fac mai mult decat atat in timp ce caldura este eliberata celui care foloseste. Caldura iti mareste ritmul inimii, dilateaza vasele de sange si imbunatateste circulatia. Datorita temperaturilor mari, persoana incepe sa transpire si astfel sa elimine toxinele din corp.

Avantaje

  • Sauna de 12 persoane
  • Vestiare separate
  • Diminuare si eliminare a celulitei rapida
  • Eliminarea toxinelor
  • Imbunatateste circulatia

Termeni

  • Oferta este limitata la 90 de comenzi!
  • Voucherul poate fi folosit incepand cu data de 25 Aprilie 2011 si este valabil 30 de zile de la prima sedinta.
  • Sauna poate fi folosita intre orele 17:00-22:00
  • Programarea pentru sedinte trebuie facuta la sala

Liviu Gym (Banatului)

Liviu GYM este iniţiativa a cunoscutului Liviu Astanei, ce are experienţa in domeniul fitness-ului şi culturismului (aproximativ 30 ani), participand la mai mult de 150 concursuri naţionale şi internaţionale, fiind multiplu campion naţional şi balcanic. Acesta ofera cea mai buna soluţie, garantata de succesul sau propriu.

Liviu GYM este un concept ultra-modern, ce imbina experienţa dobandita de-a lungul anilor (inca din 1985). Toţi antrenorii sunt sportivi de performanţa cu rezultate excepţionale.

Vinla sala de aerobic & fitness Liviu GYM intr-atmosfera prietenoasa, unde te aşteptam cu programe pentru modelare, remodelare şi acumulare de masa musculara, intr-un spaţiu elegant şi relaxat, totul fiind construit in jurul confortului dumneavoastra.

Contact

Telefon: 0744 931 367
Email:liviugym@yahoo.com
Website:www.liviugym.ro

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ofertezidezi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active