Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

DOAR 30 LEI ÎN LOC DE 60 LEI - Art Point Tattoo Studio

30 
Comanda

Valoare

60 Ron

Reducere

50%

Economisesti

30 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
DOAR 					30					 LEI 					ÎN LOC DE 					60 LEI
 

Descrierea ofertei

Puteți alege un Body Piercing oriunde pe corp. Modelul piercing-ului poate fi ales dintr-o gamă largă la salon. Aplicarea se face cu anestezie, discomfortul dumneavoastră fiind redus considerabil.

Cele mai comune parți ale corpului pentru un Body Piercing sunt următoarele, dar Arta Corporala nu are limite, decât ale imaginației

 • Ureche
 • Nas
 • Limbă
 • Buză
 • Buric
 • Sfârc
 • Sprâncene

Bijuteria corporala, nu e ultima modă! Unii oameni o văd ca pe o formă a autoexpresiei. Alții o fac pentru motive simbolice ca pe o înfrangere a dificultații personale. Altii ar putea avea piercing corporal deoarece se simt încantati estetic. Motivele depind întradevar de fiecare, dar un singur lucru e sigur. Piercing-urile corporale sunt acum un curent principal și sunt aici să stea.

Arta corporală, la fel ca tatuajele si piercing-ul corporal, trece toate granițele geografice. Când te uiți la ultimii 20 - 30 de ani, oamenii au simțit o dorința uriașa de a se conecta cu rădacinile stramoșești. De aceea nu este de mirare că in ziua de astazi vedem din ce in ce mai mulți oameni cu piercing corporal.

Avantaje

 • Cel mai renumit salon de Body Art din Pitești
 • Aplicarea se face cu anestezie pentru un disconfort cât mai redus
 • Aparatura ultramoderna pentru servicii cat mai diversificate

Termeni

 • Voucherul poate fi folosit începând cu data de 11 Aprilie 2011 si este valabil 30 de zile.
 • O persoană poate cumpăra oricâte vouchere dorește; le poate folosi individual sau le poate face cadou.

Art Point Tattoo Studio

Tattoo ARTpoint a aparut in urma cu trei ani dezvoltandu-se strategic in favoarea clientilor atat prin perfectionarea tehnicii, cat si prin achizitii de aparatura ultramoderna pentru servicii cat mai diversificate. Fiecare client in parte este o responsabilitate avand in vedere ca isi acorda increderea in noi si pentru ca reflecta imaginea noastra. Posesia autorizatiei de functionarea confera serviciilor noastre calitatea corespunzatoare cerintelor Ministerul Sanatatii.

Ne bucuram sa va oferim serviciile noastre in arta tatuajelor, machiajelor semipermanente si a piercingurilor. Artistii nostri profesionisti va pot ajuta in decizia dumneavoastra de a alege un model potrivit, acordandu-va timpul necesar luarii unei decizii sau va pot crea pe comanda un model unicat.

Sa fim frumosi, dar inainte de toate sa fim sanatosi!

Contact

Mobil: 0726 847 891
Mobil: 0743 349 791
Telefon: 0754 489 386
Email:rezervari@artpoint.ro
Website:www.artpoint.ro

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ofertezidezi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active