Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Biliard + Tenis de masă + Cocktail - 20 Lei - Sports Mania

20 
Comanda

Valoare

63 Ron

Reducere

68%

Economisesti

43 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Biliard + Tenis de masă + Cocktail - 20 Lei - Spo
 

Descrierea ofertei

Oferta contine in 3 ore de billiard (oricati jucatori), 2 ore de tenis de masa (oricati jucatori) si un cocktail alcoolic (ScrewDriver) sau nealcoolic (Sweet Kiss) pentru fiecare voucher.

Tenisul de masa este un sport relativ nou in comparatie cu tenisul de camp sau fotbalul. Radacinile lui merg pana la inceputul anilor 1800 unde, in Marea Britanie, aristocratia obisnuia sa il joace dupa cina, fiind in principal o activitate de divertisment. In prezent, cele mai puternice campionate din lume se desfasoara in Europa si China.

Cunoscutele campionate mondiale de biliard au facut inconjurul lumii si in fiecare an li se adauga noi participanti care au avut performante excelente la etapele nationale.

Pentru cei mai exigenti jucatori, Sports Mania dispune de 5 mese de biliard profesionale, unde pot exersa si pot perfectiona jocul in conditii identice cu cele intalnite in competitiile oficiale ale Federatiei europene de Biliard.

Avantaje

  • Poți veni alături de oricâți prieteni pentru a te bucura de ofertă.
  • Ai 3 ore de biliard, 2 ore de tenis de masă și un cocktail la alegere între Screwdriver și Sweet Kiss de care poți beneficia în orice zi și la orice oră.
  • Sports Mania dispune de 5 mese de biliard și 12 mese de tenis profesionale. Tot echipamentul necesar este inclus (palete de tenis, tacuri, etc).
  • Orele de biliard / tenis de masă nu trebuie folosite într-o singură ședință. Pot fi folosite în zile sau la ore diferite.

Termeni

  • Voucherul poate fi folosit în perioada 28 Martie 2011 - 28 Aprilie 2011.
  • O persoană poate cumpăra oricâte vouchere, însă poate folosi unul singur. Pe celelalte le poate face cadou.
  • Sports Mania este deschis în fiecare zi între orele 09:00 - 02:00.

Sports Mania

Daca te afli in cautarea clubului profesionist care sa-ti ofere experienta sporturilor preferate intr-o atmosfera relaxata, te invitam sa ne faci o vizita. Sports Mania este un club ce se adreseaza atat amatorilor de sport prin sectiunea de tenis de masa, biliard, snooker,darts, cat si doritorilor de jocuri virtuale, carora le este dedicata zona hi-tech (console Wii si Playstation).

Sports Mania - vino pentru sport si ramai pentru distractie!

Vineri - Theme Party cu DJ GREEN
Smirnoff/Finlandia + Pepsi/Santal 99 lei
J&B + Pepsi/Santal 110 lei

Program

Luni - Duminică: 09:00 - 02:00

Contact

Telefon: 0772 077 330
Email:contact@sportsmania.ro
Website:http://www.sportsmania.ro/

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ofertezidezi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active