Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Abonament Sală Fitness + Saună - 25 Lei - Liviu Gym

25 
Comanda

Valoare

75 Ron

Reducere

67%

Economisesti

50 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Abonament Sală Fitness + Saună - 	25	 Lei  - Liv
 

Descrierea ofertei

Puteți alege timpul în care veți folosi abonamentul de Fitness + Saună de 12 ședințe între:

  • Zilnic între orele 08:00 - 16:00.
  • În zilele de Joi, Vineri, Sâmbătă și Duminică, la orice oră.

Alegerea o faceți când vă prezentați cu voucherul la Liviu Gym.


Principiile unei vieți sănătoase sunt strâns legate de alimentație și sport. E important să ne facă plăcere să ne antrenăm și să facem din aceasta un mod de viață. Dar unde și cum? Vă invităm într-un spațiu intim și relaxant unde exercițiul fizic este echivalentul bucuriei și sănătății.

Sauna este o metoda foarte placuta de a petrece timpul liber. Insa mai mult de atat, aceasta ofera o serie de avantaje celor care stiu sa se bucure si sa profite asa cum trebuie de aceste momente. In primul rand, datorita caldurii degajate, ritmul inimii tale se va accelera dilatand vasele de sange. Toate aceste aspecte vor duce la o imbunatatire vizibila a circulatiei sangvine. Tot in aceste conditii are loc si accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil sa slabesti in timp ce te relaxezi! Ideea este ca atunci cand esti la sauna, organismul tau reactioneaza ca atunci cand ai face exercitii cardio! Doar ca fara nici un efort, ci dimpotriva, relaxandu-te!Totodata, in aceste conditii de temperaturi ridicate, corpul incepe sa elimine din toxine prin transpiratie.

Avantaje

  • Sala este dotată cu aparatură și tehnologie de ultimă oră.
  • Fitness-ul este relaxant şi distractiv, îmbunătăţește atât echilibrul şi coordonarea fizică, cât şi flexibiltatea articulaţiilor.
  • Sedințele de saună ajuta la accelerarea metabolismului și la eliminarea toxinelor din corp.

Termeni

  • Oferta este limitată la 120 de vouchere!
  • Voucherul poate fi folosit începând cu data de 9 Aprilie 2011 și este valabil 30 de zile de la prima ședință.
  • O persoană poate cumpăra oricâte vouchere, dar poate folosi unul singur.
  • Abonamentul este individual - nu poate intra mai mult de o persoană pe un singur abonament.

Liviu Gym

Liviu GYM este o iniţiativă a cunoscutului Liviu Astanei, ce are experienţă în domeniul fitness-ului şi culturismului (aproximativ 30 ani), participând la mai mult de 150 concursuri naţionale şi internaţionale, fiind multiplu campion naţional şi balcanic. Acesta oferă cea mai bună soluţie, garantată de succesul său propriu.

Liviu GYM este un concept ultra-modern, ce îmbină experienţa dobândită de-a lungul anilor (încă din 1985). Toţi antrenorii sunt sportivi de performanţă cu rezultate excepţionale.

Vino la sala de aerobic & fitness Liviu GYM într-o atmosferă prietenoasă, unde te aşteptam cu programe pentru modelare, remodelare şi acumulare de masă musculară, într-un spaţiu elegant şi relaxat, totul fiind construit în jurul confortului dumneavoastră.

Contact

Telefon: 0744 931 367
Email:liviugym@yahoo.com

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.ofertezidezi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active