Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Mega-promo epilare definitiva e-light, 18 sau 36 sedinte pentru zona axila, inghinal total, interfesier, linie alba, linie bikini si buza superioara! tehnologia e-light combina laserul, lumina intens pulsata cu radiofrecventa

198 
Comanda

Valoare

1.290 Ron

Reducere

85%

Economisesti

1.092 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Mega-promo epilare definitiva e-light, 18 sau 36 s
 
Descriere oferta

  Scapapentru totdeauna de firele de par nedorite cu epilare definitiva E-Light, cea mai noua tehnologie ce combina lumina intens pulsata cu radiofrecventa!
  Superioritatea tehnologiei este obtinuta prin adaugarea radiofrecventei bipolare (RF) ce scurteaza si eficientizeaza durata tratamentului si conduce la rezultate exceptionale obtinute intr-un timp record!

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Forever20, in zona Floreasca.

  2580 Lei388Leipentru Pachet 36 sedinte: 6 x inghinal total, 6 x interfesier, 6 x linie alba, 6 x linie bikini, 6 x axila, 6 x buza superioara
  1290 Lei198Leipentru Pachet 18 sedinte: 3 x inghinal total, 3 x interfesier, 3 x linie alba, 3 x linie bikini, 3 x axila, 3 x buza superioara

  Lumina intens pulsata impreuna curadiofrecventa are o puterea de penetrare la o adancime de 3 ori maimare decat a aparatelor IPL/SPL, este un tratament nedureros si poate fifolosit indiferent de pigmentul pielii si tipul firului de par, fararestrictie si fara risc!

  Utilizeaza  un spectru de lungimi multiple de unde si lumina, care genereaza caldura, ce actioneaza in acelasi timp asupra  straturilorde piele diferite. Astfel fasciculul luminos patrunde in tegument, undeeste atras de pigmentul firului de par, distrugand  radacina. Aceastatehnologie este capabila sa distruga definitiv firele de par, dartrateaza si leziunile pigmentare, leziunile vasculare si regenereazapielea.

  Sunt necesare 10 – 12 sedinte la interval de 4 pana la 6 saptamani pentru o reducere semnificativa a numarului de foliculi pilosi.

  In sectiunea Descriere, gasesti tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva!


  Forever20 este uncentrude estetica faciala si remodelare corporalacare ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate siprofesionalism intr-un cadru elegant si rafinat in zonaFloreasca.

Oferta se adreseaza EXCLUSIV doamnelor!

Contraindicatii inainte de tratament:
- nu utilizati crema depilatoare sau decoloranta cu cateva zile inainte de tratament
- radeti parul cu lama cu cateva zile inaintede tratament

Indicatii post tratament
- evitati expunerea la soare si folositi crema SPF 30, 4 saptamani dupa tratament
- nu masati zona tratata pentru 4-5 zile
- pentru fata este de preferat sa evitati machiajul pentru 4-5 zile
- pentru indepertarea parului nedorit intre tratamente este necesar sa utilizati lama de ras.

Program centru : Luni -Vineri 11-20
Sambata09-14


Poti folosi 1 voucher personal, dar poti cumpara mai multe pentru a le face cadou.

Valabilitate voucher: 20 de zile din momentul cumpararii pentru efectuarea primei sedinte, restul programarilor se vor stabili impreuna cu salonul.

Este necesara programare telefonica.

Programarile se realizeaza la telefon: 0732045088

Voucherul este valabil pana pe 23.01.2018

 Tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva

Ce este epilarea definitiva si cum functionaza?

 • epilarea definitiva este un procedeu estetic care vaajuta sa scapati de pilozitatea excesiva de pe toate zonelecorpului.
 • Centrul Forever20, foloseste  aparatura deultima generatie, special creata pentru indepartarea definitiuva afirelor de par.
 • luminaemisa de aceste aparate este absorbita demelanina (pigmentul)firului de par, este transformata in caldura sicondusa pana laradacina, unde distruge celulele germinative.
 • tratamentulde epilare definitiva este eficient doaratunci cand firul de parse afla in faza activa de crestere (anagena).Dupa efectuareaunei sedinte, 15 -20% din parul de pe zonatratata va cadea treptat dupa 2-3 saptamani.

Centrul Forever20, foloseste doua tipuri de tehnologii de ultima generatie:  E-Light  (IPL/SPL –square light + Radiofrecventa) ) si LASER  DIODE.

Care este diferenta intre E-Light si Diode Laser?

E-Lightcombina lumina intens pulsata cu radiofrecventa, utilizand un spectrude lungimi multiple cu unda.  Aceasta lumina de energie genereazacaldura si  patrunde in tegument, unde este atrasa de pigmentul firuluide par, distrugand astfel radacina lui.

DiodeLaser, foloseste laserul – Light Amplification by Stimulated Emition ofRadiation – care transmite lumina de-a lungul unei singure unde, subforma de buchet. Cand laserul este directionat spre piele, trece deaceasta si este absorbit  de catre melanina din foliculul par, astfel nudoar firul este distrus ci si radacina.

 • se recomanda pentru tipul de par inchis laculoare si gros
 • se poate aplica pe orice tip de ten;
 • tratamentul se poate efectua si in lunile de vara;
 • epilarea cu laser se poate aplica pe pieleabronzata, va puteti expune la soare la doar 3 zile dupa efectuareatratamentului;
 •  o singura lungime de unda, mai multaprecizie, lumina este absorbita strict de catre firul de par;
 • distruge si firele de par aflate sub piele;
 •  necesita mai putine  sedinte;

Este epilarea prin E-Light sau Diode Laser definitiva?

 • procedura este progresiv definitiva,firelede par tratate cu succes in faza activa nu vor mai cresteniciodata, darpe zona tratata vor mai aparea fire de par produsede alti foliculi.
 • la finalul tratamentului un procent de 80% pana la 90%din firele de par sunt distruse definitiv.
 • cu cat firul de par este mai inchis la culoare, cu atatprocesul este mai rapid si cu rezultate de lunga durata.
 • se recomanda efectuarea unei sedinte de intretinere odata  pe an.

Care este durata sedintelor si a unui tratament complet?

Durataunei sedinte difera in functie de zona tratata. Zonele mici necesitacirca 10 minute, zonele medii implica aproximativ 30 minute iar zonelemari, intre 40 – 50 minute.

Intregulpar de pe corpul uman se afla in trei stadii diferite. Aceste stadiisunt: anagen (activ), catagen (repaus) si telogen (cadere). Din aceastacauza nu este posibila  eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-osingura sedinta. Durata tratamentului difera in functie de culoareatenului, de  pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor depar.

Dinaceste cauze, durata medie recomandata pentru tratament este intre 12 –18 sedinte la tehnologia E-Light si intre 10 – 12 la tehnologia DiodeLaser. Sunt situatii rare in care se poate depasi numarul acestorsedinte, cauzele putand fi diferite precum tulburari hormonale saumetabolice, dezechilibru hormonal sau alte afectiuni. De aceea esterecomandat ca inainte de inceperea sedintelor de epilare definitiva saconsultati medicul specialist.


Procedura de epilare este dureroasa?

Ambeletehnologii folosite au un sistem de racire patentat, astfel ca intimpul procedurilor, pielea este racita iar senzaria de durereprevenita.

Ce se face cu parul crescut intre sedinte?

Firelede par care nu au cazut dupa operatiunea de epilare nu trebuieindepartate cu penseta, ceara sau alte metode de epilare. Intre douasedinte firele de par se indeparteaza cu crema epilatoare, cu lama saufoarfeca.

Ce pregatiri anterioare sedintei de epilare sunt necesare?

Pentrua putea initia procedura de epilare cu laser este necesar capilozitatea din zona supusa tratamentului sa ajunga la densitateamaxima. De aceea nu se recomanda epilarea cu ceara, penseta sau altemetode a zonei respective cu cel putin 20 de zile inainte deprocedura.Va recomandam in perioada aceasta folosirea lamei. Motivuleste permiterea formarii radacinii firelor de par ce urmeaza a fi supuseradiatiei cu laser. Epilarea cu laser afecteaza doar radacina fireloraflate in crestere din zona supusa procedurii. Firele de par aflate instadiu de repaus nu sunt afectate.

Cine nu poate efectua procedura de epilare?

Persoanele cu par alb,  deoarece firele de par alb nu contin pigment.

Se poate efectua epilarea cu laser a firelor crescute sub piele?

Pentrufirele crescute sub piele cea mai recomandata metoda este epilarea culaser. Odata cu inceperea tratamentului de epilare sunt distruse atatfirele de par de la suprafata,cat si cele de sub piele.

Sfaturi esentiale de aplicat:

 • nute astepta sa scapi de par imediat dupa sedinta deepilaredefinitiva; ca urmare a tratamentelor, foliculii in faza anagena (de crestere) incep sa se desprinda din radacina, iesind la suprafata si cazand singuri dupa 10-15 zile de la sesiunea de epilaredefinitiva
 • primele4 sedinte se vor efectua la un interval de 3-5saptamani, pentruca ciclul de crestere a parului este de circa 5 luni
 • urmatoarele sedinte se vor programa la 5-6 saptamani,in functie de rapiditatea cu care apar foliculi noi
 • suntnecesare sedinte de intretinere o data sau de douaori pe an,pentru ca foliculii pilosi sunt foarte numerosi si epilarea definitiva este eficienta doar in cazul celor activi in momentul tratamentului; pe parcursul vietii, mai ales in cazul dezechilibrelor hormonale, noi fire de par pot aparea, insa vor fi mult mai subtirisi maiusor de eliminat.
 • firelede par care nu au cazut dupa operatiunea deepilare definitiva nutrebuiesc indepartate cu penseta, ceara sau altemetode de epilare.In caz contrar compromiteti tratamentul de epilaredefinitiva.
 • dupafiecare sedinta de epilare definitiva respectaindicatiilespecialistului:  evita sauna, mersul la sala si dusurilefierbinti

Pentru rezultate optime trebuiesc respectate intocmai recomandarile din aceasta sectiune.

Investitia intr-un tratament de epilare definitiva este minima, atatdin punct de vedere al timpului alocat, cat si prin raportare lacosturi. In maxim 1 an si jumatate poti avea o piele catifelata si faraimperfectiuni, deoarece aceste tratamente  au si efect regenerator,stimulandrejuvenarea pielii si tratand foliculita, petele sau acneea. In plus,te poti bucura de pielea ta fina si in timpul verii, deoarece potifolosi tehnologia Diode Laser  care este recomandata si pentru o piele bronzata. Astfel, scapi eficient de par si pielea ta este in siguranta, pastrandu-si intacta culoarea ciocolatie.

Fi frumoasa, scapa de corvoada sedintelor dese si dureroase de epilare clasica, economisind bani si timp.


Forever20

Numar de telefon: 0732045088

http://www.forever20.ro/
Calea Floreasca nr. 19, et 1 (intrarea se face din Str. Chile)
Bucuresti, Bucuresti, Sector 1
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active