Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Bicicleta pentru copii "ride a bike": 179 ron in loc de 358 ron la achizitionarea produsului de pe bestsellertv.ro. casca inclusa! bonus: 25% discount la achizitionarea oricarui alt produs de pe site. o inventie revolutionara pentru dezvoltarea capacitati

179 
Comanda

Valoare

358 Ron

Reducere

50%

Economisesti

179 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Bicicleta pentru copii
 
Descriere oferta

Ride-A-Bike reprezinta modalitaterevolutionara prin care copiii pot realiza progrese rapid si sigur incontrolarea capacitatilor motrice!

Orice copil se poate urca pe Ride aBike si, impingand cu picioarele, poate conduce primul sau vehicul.Din acest motiv, Ride a Bike reprezinta inventierevolutionara! De la cea mai frageda varsta, dupa ce copilul ainvatat sa mearga singur, urmatorul pas in dezvoltarea abilitatilorlui locomotorii este Ride a Bike!

Acest dispozitiv este jucarieunica destinata copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, caredezvolta utilizatorului abilitati dinamice, motorii si de echilibru.Copiii il imping si conduc cat pot de repede si progreseaza de la ozi la alta invatand sa se coordoneze si castigand increderea in eiinsisi!

Copiii au nevoie de miscare, Ridea Bike este pentru ei prima forma de transport independent.Datorita ei, copiii invata mai mult despre coordonare, echilibru,locomotie, indemanare si despre universul care ii inconjoara.

Cea mai frecventa cauza a caderilor depe bicicleta este intoarcerea brusca a ghidonului, prilej cu carecopilul isi poate pierde rapid controlul si poate cadea. Ride aBike beneficiaza insa un dispozitiv care il impiedica pe cel micsa intoarca la maximum ghidonul. In plus, nu are colturi, nicimuchii ascutite. Ca masura suplimentara de protectie se recomandafolosirea castii care protejeaza copilul, ii creezao obisnuinta si dorinta de securitate benefica pentru intreagasa viata.

Nu va fi niciproblema pentru copilulDvs sa conduca Ride a Bike. Designerii s-au gandit la toate.Astfel, saua si volanul se pot ridica si cobori la inaltimeapotrivita in functie de varsta copilului.

Despre Bestseller TV Media 

Bestseller TV Media este unadintre cele mai mari firme de teleshopping din Romania. Ea face partedintr-familie de companii de profil care functioneaza in mai multetari europene oferind acum si clientilor din Romania cele mai noi siinteresante produse in domeniu. 

Fie ca este vorba despreaparate de slabit, de gimnastica, produse pentru infrumusetare sauproduse de uz casnic, reclamele noastre pot fi urmarite pemajoritatea canalelor de televiziune si se adreseaza unui publicvariat, atat feminin cat si masculin. 

Preocupareanoastra constanta este aceea de a va oferi cele mai eficiente,interesante si atragatoare produse in cadrul unor oferte specialcreate pentru a satisface gusturi si necesitati diferite.   

Bestseller Tv Media

Caminului 8, 021742 Bucuresti
http://www.bestsellertv.ro/ride-bike-p-168.html
Caracteristici
  • Ride-A-Bike: modalitaterevolutionara prin care copiii pot realiza progrese rapid si sigurin controlarea capacitatilor motrice!

  • Bicicleta este destinata copiilorcu varste cuprinse intre 2 si 6 ani

  • Design special pentru a raspundecerintelor copiilor: cei mici invata rapidarta echilibrului sia conducerii vehiculelor de la varsta mult mai fragedadecat bicicletele traditionale, cu roti ajutatoare

  • Prin intermediul Ride-A-Bike,  copiii invata mai mult despre coordonare, echilibru, locomotie,indemanare si despre universul care ii inconjoara!

  • Maxima siguranta pentru copiluldvs: casca de protectie, dispozitiv care impiedica intoacereaghidonului, bicicleta nu are colturi ascutite

Conditii de utilizare
  • Voucher valabil luna

  • Dumneavoastra puteti utiliza unsingur voucher, in schimb puteti achizitiona oricate, pentru a leface cadou

  • Puteti utiliza un voucher /comanda (bicicleta)

  • Comandand bicicleta, primitigratuit casca de protectie pentru copilul dvs!

  • Dupa incheierea cu succes aacestei oferte, veti primi un e-mail cu voucherul Groupon, carecontine un cod de securitate. Puteti efectua comanda dorita sunandla unul dintre urmatoarele numere de telefon: 021.201.64.64 sau021.201.64.56. Nu uitati sa mentionati codul voucherului dvs. Groupon, pentru a beneficia de discount!

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active