Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Full body crio-slimming cu 6 aplicari cryogen pentru 3 zone duble! distruge pana la 40% din celulele adipoase de pe zona tratata intr-o singura sedinta si elimina definitiv colaceii, fara efect yo-yo! slabeste natural, sanatos si fara efort!

489 
Comanda

Valoare

1.350 Ron

Reducere

64%

Economisesti

861 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Full body crio-slimming cu 6 aplicari cryogen pent
 
Descriere oferta

  Criolipoliza, metoda noninvaziva si nedureroasa, este cea mai noua tehnica de remodelare corporalafolosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de un mare succesatat in randul femeilor cat si albarbatiilor.

  Distruge definitivpana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic1-2 numere la imbracaminte).

  Aparatul are 2 capete care se pot aplica pe zone simetrice, concomitent.

  Conform unui studiu recent al Scolii deMedicina si Chirurgie al Universitatii din Napoli prin criolipoliza reducerea medie a grasimii dupaun singur tratament a fost de 3,02cm, iar circumferinta a fost redusain medie cu 4,45cm.

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Shape Divine Center, in zona Hala Traian.

  1350 Lei489Leipentru 6 aplicari Criolipoliza CRYOGEN pentru 3 zone duble (2 aplicatoare simultan) - 30 minute

  CriolipolizaCRYOGEN aduce cu sine o tehnologie complet non-invaziva, cu rezultatece rivalizeaza cu operatiile estetice chirurgicale. Aparatul dispune de 2capete de tratament care actioneaza simultan, pentru o mai mareeficienta a sedintei de tratament.  Fiecare capat dispune de controlareindependenta prin touch screen. Cryogen combina criogenarea cu 8 fascicule de laser soft 640 nm si cu vacuumprecis, dispus omogen prin 10 duze convergente, pentru a obtinerezultate mult mai bune. Capatul de tratament permite obtinerea uneitemperaturi minime reglabile intre -5o C si 5o C.

  Cum functioneazaCryogen? Un aplicator neinvaziv estepozitionat pe zona dorita cuscopul de a extrage energie calorica dinstratul de grasime aflatdedesubt, in acelasi timp protejand epiderma,nervii, muschii sicelelalte tesute. Celule adipoase astfel racite intraastfel inapoptoza (forma a mortii celulare programate, proces princare celuleledeclanseaza propria lor auto-distrugere ca raspuns la unanumitsemnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.

  Criolipoliza, procedura nu este dureroasa si lucreazanumai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea, fiindutila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri talia, coapselesau bratele.

  Este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice. Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.

  In timpul procedurii,expunerea la temperaturi joasedeclanseaza procesul de apoptoza, ceeace duce la declansareacytokinelor (molecule de natura proteica cetransmit informatii intrecelule diferite) si a altor mediatoriinflamatori.

  Astfel, celulele inflamatate digera gradual pe cele adipoase afectate in lunile de dupa procedura.Lipidele din celulele adipoase sunt emanate si transportate de sistemul limfatic spre procesare, asemenea grasimii din mancare. Din cauza faptului ca acest proces de curatare a lipidelor este gradual,nuexista o schimbare daunatoare in lipidele din sange sau in procesuldefunctionare al ficatului.

  Shape Divine Centereste un salon adresatatatdoamnelor cat si domnilor, accesibil,situat in zona Piata Traian(la3-4 minute de mers pe jos) intr-ovila cu doua etaje, unde am fost incantati sa gasim personalpregatit si amabil, gata sa iti ofere cele mai bune solutii, siaparatura performanta pentru remodelare, epilare definitiva SPL,fotoregenerare SPL, tratamente faciale complexe,masajesi ritualuride relaxare sau terapeutice.

  Shape Divine Center

  Shape Divine Center este un salon adresat atat doamnelor cat si domnilor, accesibil, situat in zona Piata Traian (la 3-4 minute de mers pe jos) intr-o vila cu doua etaje, unde am fost incantati sa gasim personal pregatit si amabil, gata sa iti ofere cele mai bune solutii, si aparatura performanta pentru remodelare, epilare definitiva SPL, fotoregenerare SPL, tratamente faciale complexe, masaje si ritualuri de relaxare sau terapeutice.

   Te rugam sa citesti si sectiunea Conditii de Utilizare unde vei gasi si Indicatii de urmat inainte si dupa sedintele de epilare definitiva cu SPL, Contraindicatii, etc.

VALABILITATE voucher: 20 de zile din momentul cumpararii pentru activare, ulterior se va stabili impreuna cu salonul, in functie de nr. de sedinte achizitionate si zonele tratate.

Sedintele cumparate vor fi utilizate intr-o vizita sau cel mult doua vizite la salon; aparatul are doua capete de tratament asa ca se fac cate doua aplicari in acelasi timp.

Puteti utiliza personal un singur voucher insa puteti cumpara mai multe daca le faceti cadou (in limita unui voucher / persoana).

Criolipoliza: Daca veti utiliza doua aplicari pe aceeasi zona, aplicarile se fac la interval de45 de zile.
O sedinta de Criolipoliza are durata de 30 min.

Este necesara programare telefonica.
Program centru: L-V 10:00-20:00, S: 10:00-16:00

CONTRAINDICATII criolipoliza:
boli de piele
leziuni cutanate
expunere recenta la soare(mai putin de 24 de h)
arsuri solare pe zona de tratament
interventii chirurgicale locale
strat adipos mai mic de 2,5 cm.

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828736

Voucherul este valabil pana pe 12.09.2017

 

Shape Divine Center

Numar de telefon: 0317828736

http://https://www.facebook.com/shape.divine
Str. Hagiului nr. 20, Sector 3 (5 minute de la Piata Hala Traian)
Bucuresti, Bucuresti, Sector 3
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active