Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Extra body workout! testeaza pe pielea ta cu 5 sedinte sau tineste mai departe cu 8 sau 10 sedinte antrenament intensiv ems xbody pentru rezultate wow! tonifiere si centimetri in minus in timp record!

149 
Comanda

Valoare

300 Ron

Reducere

50%

Economisesti

151 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Extra body workout! testeaza pe pielea ta cu 5 sed
 
Descriere oferta

  Ti-ai neglijat silueta, ai acumulat centimetri in plus si ai capatat colacei de grasime si aripioare? Scapa rapid de toate acestea si capata un abdomen plat cu patratele, fese ferme si brate tonifiate cu revolutionarul XBody!

  O sedinta de antrenament dureaza doar 20 de minute, este lucrata 90% din musculatura organismului si piezi pana la 2500 calorii! Antrenamentul XBody este recomandat tuturor, intrucat nu pune presiune pe articulatii sau pe coloana vertebrala!

  Testeaza pe corpul tau eficienta antrenamentului EMS XBody! :)

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la LUXURIA By Amiato, in zona Victoriei - Iancu de Hunedoara.

  600 Lei269Leipentru 10 sedinte antrenament EMS cu revolutionarul XBody, 20 min/sed
  • echipament
  • antrenor personal
  • tehnologie EMS
  450 Lei219Leipentru 8 sedinte antrenament EMS cu revolutionarul XBody, 20 min/sed
  • echipament
  • antrenor personal
  • tehnologie EMS
  300 Lei149Leipentru 5 sedinte antrenament EMS cu revolutionarul XBody, 20 min/sed
  • echipament
  • antrenor personal
  • tehnologie EMS

  Prin tehnologia sa unica, apartul german XBody a revolutionat lumea fitness-ului. Principiul de baza al aparatului este stimularea electrica a musculaturii, iar unicitatea consta in lucrarea tuturor celor 9 grupe musculare!

  Cele 20 de minute de antrenament echivaleaza 6-7 ore petrecute la sala si arzi pana la 500 de calorii! In urmatoarele 24-48 de ore, datorita eforului intens depus, mai arzi pana la 2000 de calorii! Rezultatele devin vizibile dupa aproximativ 2-3 sedinte!

  Antrenamentul XBody este perfect indiferent de varsta sau nivelul de antrenament, si este recomandata minim 1 sedinta pe saptamana.

  LUXURIA By Amiato

  Luxuria By Amiato, este un sediu nou deschis intr-o zonaultracentrala (Victoriei intersectie cu Iancu de Hunedoara) si seremarca printr-o atmosfera rafinata si eleganta cu un desingn deosebit.Centrul va ofera cele mai noi tratamente si tehnologii in domeniulinfrumusetarii si remodelarii corporale.

Poti folosi: 1 voucher personal, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Este necesara programare telefonica cu minim 24 de ore inainte. Reprogramarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte de prezentarea la salon. In caz contrar, sedinta se considera utilizata.

Cumpara voucherul si programeaza-te in 20 zile; ulterior ai 30 de zile pentru efectuarea sedintelor, indiferent de pachetul ales.

Program centru:
Luni-Vineri 12:30-21:00, Sambata 09:00-14:00

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828759

Voucherul este valabil pana pe 10.12.2017

 

LUXURIA By Amiato

Numar de telefon: 0317828759

http://salon-luxuria.ro/site1/
Strada Grigore Alexandrescu, nr. 52,
Bucuresti, Bucuresti, Sector 1
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active