Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Elimina definitiv pana la 40% din stratul adipos si ingheata celulita la -12 grade! mega-pachet criolipoliza cu laser soft, 4, 8 sau 12 aplicari, presodrenaj si bonus: xbody! recapata-ti silueta zvelta fara efort si fara diete!

319 
Comanda

Valoare

999 Ron

Reducere

68%

Economisesti

680 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Elimina definitiv pana la 40% din stratul adipos s
 
Descriere oferta

  Mandreste-te cu formele tale sexy, remodelate DEFINITIV prin Criolipoliza! In doar o sedinta este distrus 40% din tesutul adipos, iar grasimea nu se mai reface pe zona tratata!

  Criolipoliza (aprobata FDA) este o metoda sigura si noninvaziva de slabire definitiva! Se bazeaza pe principiul distrugerii celulelor adipoase prin inghetarea (zona tratata este racita la -12°C ), celulele adipoase fiind mult mai sensibile la frig decat restul tesuturilor! Adipocitele, distruse in mod natural, urmeaza a fi eliminate din organism cam in aproximativ 15 zile, prin drenaj limfatic.

  Tratamentul Laser Soft este o terapie inovatoare ce foloseste un laser de 650 nm, ce distruge celulele adipoase profunde! Astfel, tesutul adipos este mult diminuat, aspectul pielii este imbunatatit, iar tu pierzi in centimetri!

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la LUXURIA By Amiato, in zona Victoriei - Iancu de Hunedoara.

  1500 Lei429Leipentru 8x aplicari criolipoliza - 30 min/aplicare, 8x aplicari laser soft , 4x sedinte presodrenaj 40 min/sed + Bonus: 2 sed XBody - 20'
  999 Lei319Leipentru 4x aplicari criolipoliza - 30 minute/aplicare, 4x aplicari laser soft , 2x sedinte presodrenaj 40 min/sed+ Bonus: 1 sed XBody - 20'
  2200 Lei729Leipentru 12x aplicari criolipoliza - 30 min/aplicare, 12x aplicari laser soft , 6x sedinte presodrenaj 40 min/sed + Bonus: 3 sed XBody - 20'

  Sedinta de criolipoliza presupune aplicarea unui capat de aparat pe zona tratata ce raceste suprafata respectiva pana la  -12 grade, dar in acelasi timp protejeaza nervii, epiderma si tesutul muscular. Celule adipoase astfel racite intra astfel in apoptoza (forma a mortii celulare programate, proces prin care celulele declanseaza propria lor auto-distrugere ca raspuns la un anumit semnal) si sunt eliminate gradual, reducand grosimea stratului de grasime.

  Printr-o singura aplicare sunt distruse pana la 100 de milioane de celule grase, iar tu scazi cu 1-2 masuri la haine. Tratamentul este total nedureros si se lucreaza la nivelul stratului de grasime fara a afecta pielea. Rezultatele incep sa fie vizibile dupa 15 zile, dar rezultatul maxim se atinge dupa 6 saptamani, cand au fost eliminate din organism toate celulele distruse. Dupa 3 sedinte se pot pierde 2 masuri la fusta sau pantaloni.

  LUXURIA By Amiato

  Luxuria By Amiato, este un sediu nou deschis intr-o zonaultracentrala (Victoriei intersectie cu Iancu de Hunedoara) si seremarca printr-o atmosfera rafinata si eleganta cu un desingn deosebit.Centrul va ofera cele mai noi tratamente si tehnologii in domeniulinfrumusetarii si remodelarii corporale.

Intr-ovizita la salonse efectueaza cate o sedinta de criolipoliza (2 aplicari de criolipoliza pe o zona), o sedinta lasersoft(2 aplicari Laser Soft) si presodrenaj.

Poti folosi: 1 voucher personal, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou. Pachetele nu se pot cumula intre ele.

Este necesara programare telefonica cu minim 24 de ore inainte.

Reprogramarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte de prezentarea la salon. In caz contrar, voucherul/ sedinta se considera utlizat/a.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile pentru activare, iar ulterior beneficiezi de 1, 2 sau 3 luni pentru finalizarea sedintelor, in functie de pachetul ales.

Program centru:
Luni-Vineri 12:30-21:00, Sambata 09:00-14:00

Oferta este valabila doar pentru clientele noi ale salonului.

CONTRAINDICATII CRIOLIPOLIZA:
- sarcina,
- perioada de alaptare,
- cancer, inflamatii acute,
- probleme renale, ale ficatului, inimii
- HTA
- Ulcer gastric sau duodenal
- persoane cu pacemaker,
- diabet,
- epilepsie,
- eczeme, boli ale pielii in zona de tratament,
- implanturi de metal si plastic
- menstruatie
- minim 3 luni de la o interventie chirurgicala, cum ar fi cezariana

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828759

Voucherul este valabil pana pe 10.12.2017

 

LUXURIA By Amiato

Numar de telefon: 0317828759

http://salon-luxuria.ro/site1/
Strada Grigore Alexandrescu, nr. 52,
Bucuresti, Bucuresti, Sector 1
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active