Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Dermocell si electrostimulare - terapii complementare, anticelulita, ideale pentru slabirea localizata si redarea fermitatii! recapata-ti trupul extra-slim cu 6 sedinte de dermocell si 6 sedinte de electrostimulare! garantat vei vedea rezultatele uimitoare!

145 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Dermocell si electrostimulare - terapii complement
 
Descriere oferta

  Uita de celulita, colacei de grasime si centimetri in plus cu DermoCell Expert! Sparge chiar si cele mai incapatanate depozite de celulita!
  Pentru tonifiere, maximizeaza efectele cu Electrostimulare si Fast Slim, terapii ce inlocuiesc cu succes zeci de ore petrecute la sala.
  Aspectul decoaja de portocala,straturile de grasime, lipsa fermitatii sivergeturile vor ramane doar o amintire!

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Body Secrets, in zona Unirii, Coposu.

  145Leipentru 6x DermoCell (20 min/sed.) + 6x Electrostimulare (45 min.sed.)
  • valabil doar pentru clientele noi ale salonului

  Revolutionarul aparat DermoCell Expert distruge celulita instant!Straturile de grasime sunt defibrozate iar adipocitele sunt mai usor deeliminat, retentia de apa si toxinele sunt reduse la minim, iardrenajul limfatic este accelerat. Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu DermoCell permiterefacerea tesutului atrofiat si imbunatateste tonicitatea musculaturii.

  Electrostimularea si Fast Slim iti tonifica musculatura, echivaland cuzeci de ore de antrenament intens in cateva zeci de minute.

  Impachetarile la cald  sunt eficientate atatpentru combaterea celuliteicat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.

  Salonul Body Secrets, situat pe Corneliu Coposu este un salon elegant cu personal bine pregatit. Noua ne-a placut foarte mult salonul si ti-l recomandam si tie!

  Te invitam sa afli ai multe detalii despre procedurile incluse in acest pachet si beneficiile aduse de acestea in sectiunea DESCRIERE.


  Salonul Body Secrets, situat pe Corneliu Coposu este un salon elegant cu personal bine pregatit. Noua ne-a placut foarte mult salonul si ti-l recomandam si tie!

!!! Oferta este valabila doar pentru clientele noi ale salonului.

Costumul pentru Dermocell este inclus in pachet.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Program centru:
- Luni - Vineri: 09.00 - 21.00
- Sambata: 09.00 - 15.00

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 20 de zile pentru activare (prima sedinta), iar ulterior beneficiezi de inca 45 de zile valabilitate pentru finalizarea sedintelor.

!!! Reprogramarea unei sedinte se face cu cel putin o zi inainte. In caz contrar sedinta se va considera utilizata.

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828817

Voucherul este valabil pana pe 02.12.2017

DermoCell - cel mai eficient tratament anticelulitic.Cu acest aparat se executa un masaj transdermic. InovatiaDermocell consta in marirea fluxului si reducerea presiunii aplicate pepiele. Prin accelerarea microcirculatiei locale, tratamentul cu DermoCell permiterefacerea tesutului atrofiat si imbunatateste tonicitatea musculaturii.Straturile de grasime sunt defibrozate si grasimile mai usor deeliminat, retentia de apa si toxinele reduse la minim, iar drenajullimfatic accelerat. Beneficii: tratarea adipozitatilor, atenuarea vergeturilor, remodelare, tonifiere, detensionare musculara.

Electrostimularea presupune impulsuri electrice careactioneaza asupra musculaturii cu o frecvenţa şi intensitate adecvatapentru a genera o mişcare vibratorie fina a muşchilor, astfel arzandcalorii si grasimi aflate in exces in organism. Rezultatul este o maibuna circulaţie sanguina şi limfatica cat şi refacerea elasticitatiipielii.


Body Secrets

Numar de telefon: 0317828817

http://www.body-secrets.ro/
Bd. Corneliu Coposu, Nr. 3, Bl. 101, Sc. 3, Et. 3, Ap. 47
Bucuresti, Bucuresti, Sector 3
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active