Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Cu doar 9 ron beneficiezi de o reducere maxima de 450 ron la achizitionarea unui sistem audio de lux vitaaudio de la stereo club la alegere intre modelele r1, r2i, r4i.

9 
Comanda

Valoare

450 Ron

Reducere

98%

Economisesti

441 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Cu doar 9 ron beneficiezi de o reducere maxima de
 

Vita Audio a fost fondata de echipa cu experienta foarte avansata, si cu singura dorinta de a construi produse audiimpresionante prin design si calitate, pe care clientii le vor indragi atat din punct de vedere estetic cat si functional. De la introducerea modelului R1 in 2006, Vita Audia devenit rapid un brand unic si puternic in zona aceasta de produse speciale in expansiune.

Traditie:Vita Audio este echipa de ingineri si designeri cu experienta vasta si produse numeroase pe piata audibritanica. Modele premiate precum boxele Ruark Talisman, Crusader si Equinox au fost indelung respectate si dorite de entuziastii audidin intreaga lume...

Misiune:Scopul Vita Audio este de a scoate pe piata produse care atrag atat inima cat si mintea ascultatorilor. Produse care sunt delectare a simturilor vizuale, auditive si tactile. Produse pe care ei insisi sunt mandri sa le detina.

Design: Designerii Vita Audio doresc sa creeze modele ale viitorului. Ca orice bun design, liniile curate si proportiile combinate cu facilitati exclusive precum RotoDial, fac ca produsele Vita Audisa fie usor de recunoscut si dau brandului identitate unica.

Performanta si functii:Vita Audio tinteste spre sectorul de piata al produselor varf de clasa, cu operare intuitiva si facilitati care aduc un real beneficiu ascultatorului mai degraba decat lista obositoare de facilitati rareori folosite.

Vita AudiR4i - integrated music system - DAB FM Radio, iPod Dock, CD player, USBContinand un multi format CD player, iPod dock, USB playback port, DAB/DAB+/FM tuner si intrari auxiliare combinat cu un amplificator puternic 2.1/sistem de difuzoare R4i este in multe privinte considerat un sistem muzical traditional, dar proiectat pentru secolul 21. Fara alte cabluri decat cel de alimentare, tot ce trebuie sa faceti este sa il conectati la priza si in cateva minute veti avea camera plina de un sunet delicat, amplu si cald, ce va satisface cerintele celor mai pretentiosi ascultatori.

Mai multe detalii pe pagina produsului : Vita AudiR4i

Vita AudiR2i - Tabletop Stere- DAB FM Radio, iPod DockNoul R2i imbunatateste performantele renumitului model R2 adaugand un tuner nou DAB / Dab+ / FM, un dock universal iPod, si intrari auxiliare de semnal, facand din R2i un sistem sterecomplet de dimensiuni compacte, ideal pentru orice spatiu de birou sau de acasa. 

Carcasa lui R2i este prelucrata manual din materiale special alese pentru proprietatile lor acustice deosebite, finisajul fiind in variantele furnir de nuc, Dream White sau Midnight Black. Un control special si unic, numit RotoDial se afla pe partea superioara, facand operarea R2i simpla si intuitiva.

Aspectul estetic al R2i abunda de stil, dar impresia sonora nu este deloc mai prejos. Difuzoarele speciale HiFi impreuna cu sistemul 3D sound processing furnizeaza un sunet de calitate ce depaseste cu mult dimensiunile compacte ale cutiei. Cu noul tuner DAB si FM, performantele radioului sunt mult imbunatatite, adaugandu-se si receptia posturilor DAB+, deci R2i este investitie de viitor!

Mai multe detalii pe pagina produsului : Vita AudiR2i

Vita AudiR1 MKII -Deluxe Tabletop RadiDAB / FMNoul R1 permite detinatorului sa isi seteze radioul asa cum ii place! Vita Audieste recunoscut pentru calitatea de exceptie a sunetului, insa de data aceasta R1 detine si controale de ton si loudness, astfel incat fiecare isi poate potrivi propria imagine sonora dupa gustul propriu. 

In mod normal plasarea unor baterii inauntrul unui radiafecteaza negativ calitatea sunetului. Vita Audica de obicei nu a urmat conventiile pietei! Un acumulator detasabil este prezent ca accesoriu suplimentar, astfel ca oricine poate lua radioul R1 in aer liber, la un picnic sau oriunde nu sunt prezente prize de alimentare. Acumulatorul se ataseaza pe partea din spate, fixandu-se de aparat.

Pentru a fi si mai atractiv, R1 are ca accesoriu carcasa din piele naturala prelucrata manual, pentru protectie si portabilitate. ‘CarryPack’ aduce un design retrimbunatatind aspectul estetic si tactil.

Mai multe detalii pe pagina produsului : Vita AudiR1

Conditii utilizare

Voucherul este valabil si poate fi utilizat imediat dupa incheierea ofertei si pana pe 15 august 2011.

Poti cumpara un numar nelimitat de vouchere pentru tine sau pentru a le face cadou insa poti folosi cumulat maxim 3 in functie de modelul ales:

-VitaAudiR1 pret de lista 1020 lei - 1 voucher : reducere 150 Ron
-VitaAudiR2i pret de lista 1840 lei - 2 vouchere : reducere 300 Ron
-VitaAudiR4i pret de lista 3690 lei - 3 vouchere : reducere 450 Ron

Livrarea este gratuita oriunde in tara. Diferenta vei plati la curier in momentul primirii sistemului audidorit.

Daca doresti il poti achizitiona direct de la Showroom.

Contact: 0735 874 912, 0371 191 715
mail: otilia.sorop@stereoclub.ro
Showroom Bucuresti: Str Iuliu Valaori 28, Sector 3

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.bestcitydeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active