Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

OFERTA ZILEI: FA-TI UN CADOU DE PASTI SI UITA DE GRIJA CURATIRII COVOARELOR! CU DOAR 3 RON AI O REDUCERE DE 66% LA SEVDAS CLEANING!

3 
Comanda

Valoare

9 Ron

Reducere

67%

Economisesti

6 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
OFERTA ZILEI: FA-TI UN CADOU DE PASTI SI UITA DE G
 

BENEFICII

- Uita de grija curatirii covoarelor! Uita de efortul depus cu batutul, spalatul, periatul si caratul covoarelor! Uita de toate neplacerile legate de covoare: pete dificile, mirosuri neplacute, parul de animale si mai ales curatarea lor!

 

Mytarget impreuna cu Sevdas Cleaning iti vine in intampinarea Pastelui cu o oferta incredibila: DOAR 3 RON/m2 IN LOC DE 9 RON/m2 pentru serviciu profesional de spalare de covoare.

 

In plus efortul tau e redus la maxim: Tot ce ai de facut e sa pui mana pe telefon si sa-ti faci o programare. Echipa Sevdas vine la tine acasa sa ridice si sa inapoieze covoarele ! Elegant, rapid, eficient si fara efort!

 

Un voucher poate fi folosit pentru spalarea unui covor de orice natura indiferent de marimea acestuia. In urma masurarii vei platii doar 3 ron/m2 iar banii ii vei platii cand echipa Sevdas iti va inapoia covoarele curate acasa!

 

 

VOUCHER

- Dupa ce oferta se incheie, foloseste voucherul oricand in urmatoarele 30 de zile.

 

- Vei primi voucherul pe mail in maxim 48 de ore dupa ce oferta s-a incheiat. In cazul platii prin transfer bancar (factura proforma) durata procesarii poate fi mai mare, iar voucherele se trimit dupa confirmarea platii.

 

-Voucherul se foloseste pe baza de programare la nr. de telefon: 0767.708.314/ 0762. 377. 184./ 0729. 656.175. Echipa Sevdas iti ridica si iti inapoiaza covoarele la tine acasa fara nici un efort din partea ta.

 

- Voucherul este valabil pentru 1 covor/mocheta/carpeta etc.  indiferent de marimea acestuia. Daca doresti sa cureti mai multe covoare achizitioneaza cate un voucher pentru fiecare.

 

- Un utilizator poate achiziţiona maxim 10 vouchere, si le poate folosii pe toate sau le poate face cadou.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Sevdas Cleaning va ofera de asemenea si urmatoarele servicii :

                         - Curatenie si intretinere apartamente si birouri (aspirarea, curatarea si intretinerea mobilierului pe exterior, spalarea geamurilor, dezinfectarea grupurilor sanitare, tratarea cu solutii protectoare a lemnului si aluminiului, aerisire si odorizare);

                         - Curatenie dupa constructor (curatarea resturilor de vopsea dupa geamuri si suprafete din lemn, indepartarea petelor de mortar de pe pardoseli, aspirarea si spalarea pardoselii, tratarea cu solutii protectoare pentru lemn, metal si sticla);

                         - Curatenie inainte si dupa evenimente (toate serviciile de curatenie la cererea clientului);

                         - Curatare interior autoturisme.

 

PARTENER:

Sevdas Cleaning:  -  Str. Ion Ratiu nr. 150

                                  -  Tel. 0767.708.314/ 0762.377.184/ 0729.656.175

                                  -  E-mail: office@sevdas-cleaning.ro

                                  -  Website: www.sevdas-cleaning.ro

 
Alte oferte active