Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Doar 9 ron pentru un voucher in valoare de 150 ron la achizitionarea unui sistem audio luxos vitaaudio! ai 94% reducere numai la stereoclub!

9 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

94%

Economisesti

141 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Doar 9 ron pentru un voucher in valoare de 150 ron
 

Informatii despre oferta

Pe piata audiactuala se pune accent din ce in ce mai mult pe clienti cu un real discernamant in cautarea unor produse ce ies in evidenta prin calitate si design mai special.

Vita Audio a fost fondata de echipa cu experienta foarte avansata, si cu singura dorinta de a construi produse audiimpresionante prin design si calitate, pe care clientii le vor indragi atat din punct de vedere estetic cat si functional. De la introducerea modelului R1 in 2006, Vita Audia devenit rapid un brand unic si puternic in zona aceasta de produse speciale in expansiune.

Noul R1 permite detinatorului sa isi seteze radioul asa cum le place! Vita Audieste recunoscut pentru calitatea de exceptie a sunetului, insa de data aceasta R1 detine si controale de ton si loudness, astfel incat fiecare isi poate potrivi propria imagine sonora dupa gustul propriu.
Pentru cei care vor sa foloseasca R1 ca radide dormitor, a fost adaugata a alarma duala ce permite setarea ei singulara, zilnica, saptamanala sau de weekend. Ambele alarme (radisau buzzer) pot fi setate la volumul dorit, dupa profunzimea somnului fiecaruia. Este prezenta si functie sleep timer / snooze ajustabila.
Ora, programul radisi informatii de setare sunt prezente pe un display larg si clar, care isi seteaza automat luminozitatea dupa nivelul de lumina din camera. Displayul poate fi stins automat dupa perioada de timp specificata, daca este necesar.
Pe panoul din spate sunt prezente: iesire pentru casti, iesire audio, si intrare audio. Aceasta permite conectarea unui MP3 player sau alt dispozitiv, de care ne vom putea bucura folosind sunetul bogat si detaliat al R1.

Noul R2i imbunatateste performantele renumitului model R2 adaugand un tuner nou DAB / Dab/ FM, un dock universal iPod, si intrari auxiliare de semnal, facand din R2i un sistem sterecomplet de dimensiuni compacte, ideal pentru orice spatiu de birou sau de acasa.
Carcasa lui R2i este prelucrata manual din materiale special alese pentru proprietatile lor acustice deosebite, finisajul fiind in variantele furnir de nuc, Dream White sau Midnight Black. Un control special si unic, numit RotoDial se afla pe partea superioara, facand operarea R2i simpla si intuitiva.
Aspectul estetic al R2i abunda de stil, dar impresia sonora nu este deloc mai prejos. Difuzoarele speciale HiFi impreuna cu sistemul 3D sound processing furnizeaza un sunet de calitate ce depaseste cu mult dimensiunile compacte ale cutiei. Cu noul tuner DAB si FM, performantele radioului sunt mult imbunatatite, adaugandu-se si receptia posturilor DAB , deci R2i este investitie de viitor!

VitaAudiR4i
Continand un multi format CD player, iPod dock, USB playback port, DAB/DAB /FM tuner siintrari auxiliare combinat cu un amplificator puternic 2.1/sistem de difuzoare R4i este in multe privinte considerat un sistem muzical traditional, dar proiectat pentru secolul 21. Fara alte cabluri decat cel de alimentare, tot ce trebuie sa faceti este sa il conectati la priza si in cateva minute veti avea camera plina de un sunet delicat, amplu si cald, ce va satisface cerintele celor mai pretentiosi ascultatori.
Scopul Vita Audieste de a face cat mai usoara operarea produselor. Este deajuns sa selectati modul de ascultare pe interfata speciala RotoDial si toate functiile R4i si iPod pot fi controlate intuitiv. In mod special modelul R4i are posibilitatea originala de a se detasa RotoDial din soclus sau, pentru a fi folosit ca telecomanda. Avand un superb design tactil, este intr-adevar unic, veti putea aprecia aceasta stand relaxati in fotoliu la cafea si controland sistemul R4i cu aceasta originala telecomanda RotoDial.
Termenii ofertei
Detalii oferta

- Foloseste quponul pana pe 02.07.2011;

- In maxim 24 de ore dupa ce oferta s-a activat, vei primi quponul prin e-mail si pe contul personal de pe Qupon;

- Noteaza-ti codul unic de pe qupon si mergi cu el la StereClub;

- Poti afla mai multe detalii contactand direct reprezentantii StereClub la telefon: 0735 874 912;

- Acelasi utilizator poate achizitiona mai multe qupoane, insa poate folosi in nume propriu doar trei (3), iar pe celelalte le poate face cadou;

- StereClub te asteapa in Showroom Bucuresti: Str Iuliu Valaori 28, Sector 3;

- Program: Luni - Vineri : 09:00 - 17:00;

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.qupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active