Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

8 lei pentru 10 minute de distractie intr-un water ball senzational de la waterboyz in valoare de 20 lei - reducere 60%!

8 
Comanda

Valoare

20 Ron

Reducere

60%

Economisesti

12 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
8 lei pentru 10 minute de distractie intr-un water
 

Oferta pe scurt

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fii viata intr-minge mare si transparenta, plutind pe apa? Acum ai posibilitatea sa incerci aceasta senzatie aparte. Waterboyz ti-a pregatit oferta de vara, desprinsa dintr-bula de fantezie:

  • 10 minute de distractie intr-un water ball

Termeni voucher

  • Poti folosi oricatevouchere doresti pentru tine sau pentru a le oferi cadou!
  • Locatii piscine: City Park Mall Constanta, Plaja Tan-Tan Mamaia, Plaja Club Office Mamaia si Tabara Lebada Navodari. 
  • Poti beneficia de oferta zilnic intre orele10.00 - 18.00.


Voucher valabil pana la: 5 septembrie 2011

Detalii despre oferta

Waterboyz va ofera afaceri la cheie: - bazin + bile si toate accesoriile cu full suport si training din partea noastra la preturi excelente, ori va putem distra la anumite ocazii speciale - petreceri, aniversari, team building-uri, etc. Bilele sunt concepute dintr-un material special foarte rezistent - tarpaulin, au un diametru de 2m, si pot fi folosite de copii si adulti! Varsta minima - 3 ani, greutate maxima - 90 kg.
Nu va faceti griji, sunt foarte confortabile, este senzatie noua, unica iar aerul va ajunge sa va distrati chiar si jumatate de ora!

Detalii companie

Waterboyz
Waterboyz Srl este firma tanara si dinamica, in permanenta cautare de noi si inedite mijloace de distractie. Suntem importatori directi de bile de mers pe apa 'water walking balls', piscine gonflabile, castele gonflabile, trambuline elastice, locuri de joaca, etc.
Zi-ne parerea ta

publica
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.zumzi.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active