Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Silueta perfecta! 399 ron in loc de 850 ron pentru 10 sedinte de drenaj limfatic general, reflexoterapie palme si talpi, masaj anticelulitic!

399 
Comanda

Valoare

850 Ron

Reducere

53%

Economisesti

451 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Silueta perfecta! 399 ron in loc de 850 ron pentru
 
Descriere oferta
Oferta noastră include 10 şedinţe (de minim 60 de minute) de drenaj limfatic general, reflexoterapie palme şi tălpi, masaj anticelulitic la Cabinetul de Kinetoterapie de pe Strada Donáth nr. 24 din Cluj Napoca.

Despre drenajul limfatic şi reflexoterapia
Sistemul limfatic este un sistem „de drenaj”, care îndepărtează din organism excesul de lichide, resturile celulare, proteine şi particule mari, care nu mai pot fi reabsorbite. Specialiştii apreciază că sedentarismul îngreunează circulaţia limfei.  Fără mişcare muşchii se atrofiază, iar caloriile nearse se depun sub forma nedoritelor „aripioare” pe coapse. În plus, sistemul limfatic nu drenează suficient de bine, iar ţesutul cutanat, unde se adună depozitele de grăsime, reţine apa. Aşa apare celulita pe fese, coapse, şolduri şi pe abdomen. Prin drenaj limfatic se actionează asupra lanţului de ganglioni limfatici şi al traiectului vaselor limfatice. Este  o tehnică specială care nu acţionează prin lucrarea musculaturii ci prin acţiunea asupra sistemului limfatic.  Drenajul limfatic este astfel foarte eficient ca metodă de relaxare, de prevenire şi de tratare a numeroaselor afecţiuni induse de modul de viaţă modern.

Reflexoterapia este un tratament bazat pe milenii de experienţă, rezultatele fiind probate de ameliorări sau vindecări confirmate de toate persoanele care au beneficiat de aceste metode. Principalul scop al reflexoterapiei este eliminarea toxinelor şi stimularea tuturor funcţiilor organismului fără efecte secundare sau nocive, aceste fiind eficiente la toate vărstele. Şedinţele de reflexoterapie urmăresc de asemenea îmbunătăţirea circulaţiei în organism şi accelerarea eliminării reziduriilor, astfel încât toxinele să nu se mai acumuleze în concentraţii dăunătoare în ficat, rinichi sau intestin.

Cabinetul nostru oferă servicii specializate de prevenţie şi tratament al afecţiunilor musculare şi osteoarticulare, precum şi programe  individualizate de  întreţinere corporală. Personalul Cabinetului de Kinetoterapie este format din absolvenţi de studii superioare (facultate şi master), kinetoterapeuţi specialişti, farmacist specialist şi specialist bioterapii.
Termenii ofertei

Valabilitate cupon Red Deal:
8 aprilie - 10 iunie 2011
Program Cabinet:
L - V: 09:00 - 19:00

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active