Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Fotomodel pentru o zi cu un fotograf profesionist, doar 100 ron in loc de 250 ron

100 
Comanda

Valoare

250 Ron

Reducere

60%

Economisesti

150 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Fotomodel pentru o zi cu un fotograf profesionist,
 
Descriere oferta
Scoatem la suprafaţă fotomodelul din tine!

Te-ai visat vreodată pozând zâmbind ca un fotomodel adevărat? Să fii protagonista(ul) unui foto shooting adevărat? Să ai un fotograf profesionist la dispoziţie care te însoţeşte în locaţia ta preferată şi scoate la suprafaţă frumuseţea ta naturală prin nişte fotografii minunate?

Red Deal îţi împlineşte acest vis! Cu oferta noastră de azi şi tu poţi experimenta fascinaţia de a fi fotomodel şi poţi beneficia de fotografii profesionale realizate în cadrul unei şedinţe foto de exterior oferit de RomPol Media!

Această minunată zi va începe cu o discuţie de "bun venit" purtată cu fotograful profesionist, în cadrul căreia veţi discuta preferinţele tale, precum şi detalii despre locaţia şedinţei foto (aleasă de tine sau de comun acord). Ca să-ţi faci curaj, echipa vă va aştepta (pe tine şi pe însoţitorii tăi) cu o sticlă de şampanie, după care va începe shootingul. Poţi să-ţi aduci mai multe outfit-uri sau să alegi mai multe locaţii, fotograful va sta la dispoziţia ta până la 2 ore. În cadrul şedinţei acesta va realiza între 50 şi 100 de fotografii pe care le vei primi sub formă digitală, pe un DVD personalizat!

Mai mult decât atât: cele mai reuşite 10 fotografii vor fi retuşate şi developate în format 10 cm x 15 cm!

Ţi-am trezit interesul? Atunci te invităm la acest eveniment unic şi personalizat, care te va fascina şi îţi va rămâne pentru mult timp în amintire!

Despre RomPol Media
RomPol Media este o echipă tânără de profesionişti care se afirmă prin dinamism şi re remarcă prin eficienţă, promptitudine şi calitate. Aflându-ne într-o continuă avansare reuşim, astfel, să ducem la îndeplinire până şi cele mai exigente doreinţe. Existăm pentru a crea imagini.
Termenii ofertei

Valabilitate cupon Red Deal:
1 aprilie - 30 iunie 2011

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active