Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

9 ron pentru o reducere de 50% pentru orice produs pe www.smart-living.ro!

9 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
9 ron pentru o reducere de 50% pentru orice produs
 
Descriere oferta
Deal-ul de azi va ofera reducere de 50% pentru orice comada pe site-ul www.smart-living.ro!

Suntem mandri sa va putemprezenta in noutate pe piaţa romaneasca produse de mare valoareterapeutica, cum ar fi Coenzima QsorbR la 200 mg, produsul pentrucirculaţie cardiovascula şi osteoporoza MenaQ7R, CeladrinR pentruartriţie şi reumatism, HoodiaR şi TonalinR pentru slabit, ţigaraelectronica CigatronicR, produsul pentru potenţa masculina VirilXR şiColon CleanserR, cel mai bun produs pentru curaţirea colonului, ca saenumeram doar cateva.

Live Well Products SRL aduce consumatorilor din Romania cele mai bune suplimente naturale care exista astazi in lume. Este binecunoscut efectul nu intotdeuna pozitiv al medicamentelor de sinteza şi este dovedit ca de multe ori efectele secundare ale acestora depaşesc, din nefericire, efectul lor pozitiv. Exemple in acest sens apar tot mereu, unul dintre ele  fiind efectul nociv al statinelor (tratement pentru reducerea colesterolului) asupra pacientilor, care creşte riscul de cancere.

Exemple de acest fel sunt foarte multe, dar care  sunt soluţiile? - medicamentele bazate pe extracte naturale! Acestea caştiga un rol din ce in ce mai important in tratamentele alternative ale unor categorii de boli sau doar in prevenirea altora. Dar nu orice extract natural este benefic şi nu toate extractele naturale prezinta aceleaşi beneficii d.p.d.v al eficienţei sau al preţului.

Live Well Products SRL aduce pe piaţa romaneasca a suplimentelor doar produse patentate sau marca inregistrata, pentru ale caror ingrediente s-au facut studii clinice numeroase care sa dovedeasca eficienţa lor. In plus toate aceste produse sunt fabricate dupa cele mai stringente norme GMP (Good Manufacturing Practices) in USA  sau ţari Europene cu tradiţie in domeniul farmaceutic.


Termenii ofertei

Valabilitatea cuponului:
2 iunie - 31 august 2011

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active