Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

53% reducere la machiaj profesional pentru orice ocazie la domiciliul clientei! bonus: styling sprancene!

89 
Comanda

Valoare

190 Ron

Reducere

53%

Economisesti

101 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
53% reducere la machiaj profesional pentru orice o
 
Descriere oferta
Cu oferta de azi salonul de infrumuseţare vine la tine acasa!

Machiaj profesional şi fantezie realizat la domiciliul tau, pentru orice ocazie, cu produse profesionale M.A.C.!
Bonus: styling sprancene!
 
Pentru garanţia unui look de invidiat in momentele deosebite ale vieţii, pentru a avea senzaţia ca ţii lumea in palmele tale prin atitudine, incredere in forţele tale, senzualitate şi privire uluitor de provocatoare, ai nevoie de un machiaj profesional care sa-ţi stimuleze "transformarea". Un machiaj pe care te poţi baza in toate situaţiile - cand eşti sarutata de cei dragi şi admirata de restul - machiajul perfect ramane neschimbat. Un machiaj care capteaza cele mai arzatoare dorinţe ale tale şi te lasa sa le experimentezi este stare de spirit!
 
Machiajele se realizeaza la domiciliul clientei pentru un plus de confort, cu produse profesionale marca M.A.C. şi dureaza aprox. 60 de minute.

Despre Liana Plic, prin cuvintele ei: "latura artistica care imi permite sa ma supranumesc Makeup Artist vine de la familia mea, din partea mamei mele. Atat mama mea cat şi unchiul meu sunt pictori, iar varul meu este fotograf profesionist, iar eu, din dorinţa de a ţine pasul cu vremurile actuale, incerc sa imbin pictura cu relieful şi trasaturile feţei umane care ma ghideaza spre urmatoarea creaţie.
Pasiunea pentru produsul de makeup, textura fardurilor, fantezia imbinarii culorilor şi rezultatele care se pot obţine - acel "Before and After" - este rezultatul experienţelor pe care le-am avut alaturi de makeup artiştii de la MAC din New York din vremea cand traiam şi lucram in acest oraş. Aceşti mari maeştrii in scoaterea la iveala a celor mai arzatoare dorinţe ascunse in fiecare, cu personalitaţi puternice şi pe de-parte colorate, au fost foarte darnici in a impartaşi secrete din tainele machiajului."
Termenii ofertei

Valabilitate cupon Red Deal:
9 iunie - 31 decembrie 2011

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active