Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

36 ron in loc de 80 ron pentru abonament de zumba sub conducerea primei instructoare atestate de zumba din cluj!

36 
Comanda

Valoare

80 Ron

Reducere

55%

Economisesti

44 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
36 ron in loc de 80 ron pentru abonament de zumba
 
Descriere oferta
"Lasă antrenamentul, hai la party!" Oferta include un abonament de Zumba valabil pentru 2 şedinţe săptămânale, timp de o lună!

Zumba este diferită faţă de programele de aerobic sau fitness obişnuite! Este un party, unde lumea vine pentru distracţie! Faptul că se ard sute sau mii de calorii pe oră este doar un bonus:D Muzica este una ritmată, preponderent latino (salsa, merengue, samba, afro, reggeton) dar şi rock n’ roll, hip-hop sau belly-dance. Pentru fetele care au început Zumba, aceasta a devenit un stil de viaţă şi anume cel de a trăi cu muzica, în paşi de dans, în culori vii, a uita de probleme, şi mai ales: a zâmbi!

Zumba Cluj a fost prima sală din Cluj-Napoca care a început să practice în mod oficial Zumba. Totul a început în aprilie 2010 sub conducerea instructoarei atestate Melitta Minescu cu un grup entuziast de fete care până atunci practicau Pilates şi Tae-Bo în sala Delta Gym din Complexul Mercur. De atunci reputaţia sălii a crescut în continuu, ajungând subiectul mai multor reportaje şi articole locale si naţionale: NCN, TVR Cluj, revista Adolescent, Adevărul de Seară, etc.

Motto-ul Zumba este 'Ditch the workout, join the party' aşa că dacă doreşti şi tu să te alături distracţiei, vino la Zumba Club din cadrul sălii Delta Gym să dansăm şi să transpirăm împreună! :)

Termenii ofertei

Abonamentul trebuie început:
între 12/04/2011 şi 31/05/2011
Program Zumba Cluj:
Ma, J: de la 17:30

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active