Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

295 ron in loc de 756 ron pentru 5 sedinte de epilare definitiva axila sau bikini line

295 
Comanda

Valoare

756 Ron

Reducere

61%

Economisesti

461 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
295 ron in loc de 756 ron pentru 5 sedinte de epil
 
Descriere oferta
În oferta de azi Studio Jolie vă oferă 5 şedinţe de epilare definitivă cu IPL pe zona axilă sau bikini line, la un preţ special!

Epilarea definitivă este o procedură modernă, eficientă şi nedureroasă, care elimină firele de păr din piele şi închide porii, garantând astfel un rezultat perfect. Efectele tratamentului cu IPL sunt vizibile încă de la prima şedinţă!


Despre Studio Jolie
Studio Jolie încearcă, prin serviciile pe care vi le pune la dispoziţie, să răspundă la cât mai multe probleme cu care se întâlnesc majoritatea persoanelor. De aceea, din luna martie 2010 s-a deschis oficial primul salon Studio Jolie în Cluj. Într-o ambianţă cât mai plăcută, creată special pentru clienţii salonului, încercăm să oferim servicii profesioniste la preţuri cât mai accesibile.

Vă punem la dispoziţie soluţii pentru epilarea IPL definitivă cât şi tratamente faciale folosind aparatură de ultimă generaţie. Vă aşteptăm cu drag în salonul nostru pentru a vă convinge de profesionalismul nostru. Pentru orice întrebare nu ezitaţi să ne contactaţi!
Termenii ofertei

Valabilitate cupon Red Deal:
5 aprilie - 31 mai 2011
Program Studio Jolie:
L - V: 10:00 - 19:00
S: 9:00 - 13:00

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active