Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

15 ron pentru o reducere de 150 ron la taxa de scolarizare la scoala de soferi rodna!

15 
Comanda

Valoare

150 Ron

Reducere

90%

Economisesti

135 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
15 ron pentru o reducere de 150 ron la taxa de sco
 
Descriere oferta
Şcoala de Şoferi Rodna va ofera reducere de 150 RON la taxa de şcolarizare pentru categoriile B sau C sau CE!
Cumpara acum şi poţi folosi cuponul Red Deal pana la 31 august 2011!

Despre Şcoala de Şoferi Rodna
Scoala de Şoferi Rodna ofera servicii de instruire autin Cluj-Napoca din 1990. Daca doreşti sa ai un permis de conducere şi doreşti sa inveţi sa conduci motociclete, autoturisme sau camioane, Şcoala de Şoferi Rodna iţi sta la dispoziţie cu personal calificat şi devotat. De asemenea iţi oferim posibilitatea de a alege modelul de maşina pe care doreşti sa inveţi (Dacia Logan, Ford Mondeo, VW Bora, Hyundai Accent) maşina cu care poţi susţine şi examenul auto.

Pe langa activitatea de conducere autefectiva, la sediul firmei se asigura excelente condiţii de pregatire teoretica a viitorilor conducatori auto. Şcoala noastra de şoferi dispune de autoturisme moderne şi de un personal instructor specializat cu experienţa deosebita in domeniu.

In anul 2000 conducerea firmei hotaraşte infiinţarea departamentului de inchirieri auto. Datorita dezvoltarii continue a acestui departament astazi suntem prezenţi in principalele oraşe ale ţarii precum şi in Bucuresti (Aeroport Baneasa şi Otopeni), unde punem la dispoziţia clienţilor gama variata de peste 80 de autoturisme.

Pe langa cele doua activitaţi de baza, compania noastra dispune şi de un service specializat unde asiguram intreţinerea şi reparaţia intregului parc auto.

Incepand cu primavara anului 2008 Rodna Trans devine dealer autorizat pentru producatorul de duble comenzi cu experienţa de peste 30 de ani din Olanda, Peheja.

Pentru mai multe informaţii va rugam sa ne contactaţi la adresa de email: scoalasoferi@rodna-trans.rsau numerele de telefon: 0741 217.181, 0735 187.708 şi 0264 450.711. De asemenea ne puteţi gasi şi la adresa Str. Regele Ferdinand nr. 25 (vis-a-vis de Magazinul Central) sau Str. Barbu Lautaru nr. 1.
Termenii ofertei

Valabilitatea cuponului:
31 mai - 31 august 2011

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.reddeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active