Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Vrei o casa care sa straluceasca de curatenie? cu doar 5 ron beneficiezi de 50% reducere la orice serviciu de curatenie best cleaning experts la domiciliu.

5 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Vrei o casa care sa straluceasca de curatenie? cu
 

Serviciul de curatenie rezidentiala include:

1. Aerisirea spatiilor interioare;
2. Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
3. Strangerea si aruncarea gunoiului;
4. Stergerea prafului si lustruirea mobilierului cu solutii speciale;
5. Aspirare mochete, fotolii, scaune si zone unde sunt materiale textile;
6. Spalare geamuri, vitrine;
7. Curatarea aparatelor de aer conditionat;
8. Odorizarea incaperilor;
9. Transportarea gunoiului rezultat din operatia de curatenie.

Best Cleaning Experts este firma de curatenie, care a fos infiintata in Bucuresti pentru a raspunde nevoilor clientilor care nu sunt multumiti de serviciile de curatenie oferite de firmele deja existente. Piata serviciilor de curatenie este intr-continua crestere, iar companiile care sunt pe piata nu fac fata cerintelor clientilor. De aceea, Best Cleaning Experts, echipa formata din specialisti care au experienta in alte companii din domeniul curateniei, a adunat avantajele acestor companii (pret, calitate, promptitudine, profesionalism si disponibilitate) si le-a imbinat intr-una singura. Misiunea noastra este de a fi cat mai aproape de clienti, de a raspunde exact cerintelor acestora, fiecare client fiind abordat personal.

Cu ce ne ocupam ?
Efectuam servicii profesionale de curatenie atat in Bucuresti, cat si in zonele apropiate din jurul acestuia. Serviciile noastre de curatenie sunt foarte diversificate. Va oferim servicii precum: curatenie in locuinte, curatenie in spatii comerciale, curatenie hotel, curatenie banci, curatenie apartamente, curatenie magazine, curatenie companii, spalare si curatare covoare, mocheta si canapele, menaj, tapiterie si altele.

De ce ai nevoie de noi ?
Pentru ca in viziunea noastra curatenia profesionala reprezinta arta, care are nevoie de rabdare, profesionalism, atentie la detalii si simtul raspunderii. Din momentul infiintarii companiei am constientizat importanta calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. De aceea abordam fiecare client individual in functie de nevoile acestuia si ii garantam satisfactia deplina.

Best Cleaning Experts

Telefon: 0754.619.174/ 0762.333.447
E-mail: office@bestcleaningexperts.ro
Site : www.bestcleaningexperts.ro rel="nofollow"

Conditii utilizare

Voucherul este valabil 2 luni si poate fi utilizat imediat dupa incheierea ofertei 29 august si pana pe 29 octombrie 2011.

Poti cumpara un numar nelimitat de vouchere pentru tine sau pentru a le face cadou

Voucherul poate fi utilizat cu rezervare telefonica in prealabil la: 0754.619.174/ 0762.333.447

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.bestcitydeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active