Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Vopsit interior cu produsele jotun, vopseaua si manopera incluse (pereti si tavan): numai 329 ron pentru o camera cu podeaua intre 6 si 10 m² sau 649 ron pentru o camera cu podeaua intre 11 si 20 m² sau 999 ron pentru o camera cu podeaua intre 21 si 30 m²

649 
Comanda

Valoare

1.298 Ron

Reducere

50%

Economisesti

649 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Vopsit interior cu produsele jotun, vopseaua si ma
 
Descriere oferta

Indiferent de temperamentele, viciile si pasiunile noastre,exista un loc unde revenim intotdeauna cu placere: Acasa. Oamenii sisituatiile se schimba, prietenii ne pot trada, in schimb peretii casei vor ramane mereu aceiasi martori tacuti aituturor trairilor noastre. Si atunci de ce sa nu le aratam respectul cuvenit, oferindu-leceea ce merita? Un strop de culoare, un design nou, vopsea de calitate de laTotunik si peretii casei dumneavoastra vor zambi din structura de rezistentapana la tencuiala!

Totunik este firma de design interior si consultanta inconstructii din Bucuresti care ofera gama larga de servicii de specialitate:constructii cladiri din beton sau cu rame de otel, design si amenajariinterioare, toate la cele mai inalte standarde, realizate la termen si inconcordanta cu bugetul clientului. Firma ofera totodata servicii de consilieresi managementul proiectului, de la A la Z.

Realizari:

 • 47proiecte finalizate intre 2006 si 2010
 • Fiecareproiect este divizat in mai multe etape. La finalul fiecarui stadiu de lucru,clientul semneaza un proces verbal de predare – primire a lucrarii.
 • Lucrarilesunt intotdeauna supervizate de un architect.

Portofoliu

Complexe rezidentiale, cladiri de birouri si blocuri delocuinte:

 • Complexulrezidential Incity Residences Bucuresti: vopsit suprafete interioare siexterioare insumand 25000 metri patrati
 • WorldClass Center Incity Residences Bucuresti: montat tavane de ipsos si vopsitsuprafete interioare
 • HotelGiulesti Bucuresti: aplicare vopsea texturata pe suprafete exterioare, insumand2500 metri patrati
 • Cladireade birouri “Swan Lake” Bucuresti: tencuit si vopsit interior, aplicare vopseatexturata in zona de parcare a masinilor, in total 60000 metri patrati.

Cladiri istorice, supermarketuri, magazine si cafenele:

 • Cladire de birouri situata in Calea Victoriei,inclusa pe lista monumentelor istorice: renovare si modernizare, pastrand totodataspecificul architectural.
 • Filialele Credit Europe Bank din Bucuresti,Oradea, Buzau, Timisoara, Baia Mare, Suceava, Lugoj, Iasi, Targu Mures, Bacau,Constanta

Clienti:

Printre partenerii de afaceri care au apelat la serviciileTotunik se numara: Koton, Etam Lingerie, Celio, Minelli, Credit Europe Bank,Opera Cafe Patisserie, Home Fashion.

Vopseluri din gama Jotun:

Fenomastic Primer - este un grund (amorsa) acrilic rezistentla medii alkaline, care contine fungicide. Primer este formulat special pentrua realiza mai buna penetrare a suportului.

Fenomastic Gold Matt - este vopsea speciala, de calitatesuperioara rezistenta crapaturilor fine cu proprietati excelente delavabilitate si de asemenea este un produs ce confera protectie anti-bacterianasi anti-fungica. Recomandata pentru vopsirea peretilor din bai, bucatarii,spitale sau restaurante.

Fenomastic Gold - Fenomastic Gold este vopsea speciala cuformula HCT avansata impotriva crapaturilor Fenomastic Gold are tolerantala intindere intre 0,1 mm si 1 mm. Are proprietati excelente de fluiditate sirezistenta la spalare. Fenomastic Gold are opacitate si egalizare foartebune, de aceea ofera finisare de clasa superioara. De asemenea, ofera sirezistenta impotriva excrescentelor bacteriene si ciupercilor de pe peretiiinteriori. Recomandata la interior pe tencuieli, tavane ,beton, placide gips-carton.

Fenomastic Matt - vopsea co-polimerica ce are buna curgeresi creaza un finisaj fin, mat. Recomandata la interior pe suprafete de beton si glet.

Fenomastic Silk - este vopsea emulsionata acrilica decalitate superioara cu proprietati excelente de rezistenta la spalare, puterede acoperire si conservare a culorii. Are fluiditate buna si confera ofinisare fara asperitati, durabila si lucioasa.

Printre celelalte produse de calitate oferite de Totunik senumara vopseaua pentru protectie lemn si metal, vopseaua de exterior texturatace inlocuieste cu succes tencuiala decorativa, precum si vopseaua epoxidica siintumescenta.

Totunik

Mitropolit Nifon 30, 040502 Bucuresti
Caracteristici
 • Firma de constructii si amenajari  la cheie cu un portofoliu bogat : complexerezidentiale, cladiri de birouri, blocuri de locuinte, supermarketuri, magazinesi cafenele.
 • Parteneri de afaceri: InCity Residences Bucuresti, Koton, EtamLingerie, Celio, Minelli, Credit Europe Bank, Opera Cafe Patisserie, HomeFashion.
 • Profesionalism si experienta in domeniu.
 • Echipa profesionista, formata din 2 ingineri, 2specialisti in vanzari si logistica si 14 muncitori calificati specializati infinisari si subcontractari.
 • Sunt folosite doar materiale de calitate.
 • Totunikeste dealerul brandului norvegian Jotun, recunoscut la nivel international, carereuneste gama larga de vopseluri pe baza de apa, ecologice, cu multiple intrebuintari: pentru suprafetede interior si exterior, vopsele pe baza de compusi epoxidici, care asigura  izolarea si acoperirea perfecta a podelelor si a celorlalte suprafete plane. 
Conditii de utilizare
 • Voucherul este valabil timp de 6 luni.
 • Dumneavoastra puteti folosi un singur voucher,insa aveti posibilitatea de a cumpara oricat de multe pentru a le face cadou.
 • Pentru camera avand podeaua cu suprafata cuprinsa intre 6 - 10 metri patrati veti plati doar 329 RON in loc de 658 RON (pereti plus tavan). Vopseaua alba este inclusa in pret!
 • Pentru camera avand podeaua cu suprafata cuprinsa intre 11 - 20 metri patrati veti plati doar 649 RON in loc de 1298 RON (pereti plus tavan). Vopseaua alba este inclusa in pret!
 • Pentru camera avand podeaua cu suprafata cuprinsa intre 21 - 30 metri patrati veti plati doar 999 RON in loc de 1998 RON (pereti plus tavan). Vopseaua alba este inclusa in pret!
 • Pentru alte nuante va trebui sa platiti un cost suplimentar (va rugam sa luati legatura cu partenerul pentru mai multe informatii)
 • Pentru a vopsi celelalte camere, pretul este de 5,5 eur/ metru patrat (suprafata de vopsit)
 • Va rugam sa faceti din timp rezervare sunandla unul din urmatoarele numere de telefon: 0372 797 683, Fax: 0372.876.341,Secretariat: 0728.876.757 (Laura Popescu), Reprezentant vanzari: 0732.672.119(Pantelie Mihaela). Email: laura@totunik.ro ,mihaela@totunik.ro, office@totunik.ro.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active