Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Vindeca afectiunile circulatorii si problemele cauzate de sedantarism! 3, 6 sau 9 sedinte de drenaj limfatic medical, ideal pentru normalizarea proceselor din organism si eliminarea lichidelor in exces, cu efect cicatrizant, imunizant, relaxant si detoxifiant!

65 
Comanda

Valoare

110 Ron

Reducere

41%

Economisesti

45 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Vindeca afectiunile circulatorii si problemele cau
 
Descriere oferta

  Masajul de drenaj veno-limfatic reprezinta o tehnica speciala de masaj, care se utilizeaza in practica medicala curenta, devenind cu timpul o tehnica de masaj particulara, a carei valoare terapeutica este recunoscuta. Sistemul limfatic este una dintre caile majore de absorbtie a substantelor nutritive din tractul difestiv si este calea principala de absorbtie a grasimilor, motiv pentru care, spre finalul "periplului" limfei prin organism, ea devine foarte vascoasa. 

  Printre cele mai importante indicatii ale acestui tip de masaj se numara: prezenta edemelor posttraumatice si postoperatorii, tulburari algodistrofice diverse, tulburari circulatorii.

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Centrul de Sanatate Ama-Bios, in zona B-dul Sincai - Metrou Timpuri Noi.

  330 Lei175Leipentru 9 sedinte masaj Drenaj Limfatic Medical (30 / sed.)
  220 Lei120Leipentru 6 sedinte masaj Drenaj Limfatic Medical (30 / sed.)
  110 Lei65Leipentru 3 sedinte masaj Drenaj Limfatic Medical (30 / sed.)

  Efectele drenajului limfatic:

  • Anti-edematos - edemele sunt provocate de stagnarea sangelui in vene sau de prozenta unei cantitati mari de clorura de sodiu si apa insange. De cele mai multe ori edemele sunt localizate la nivelul picioarelor si mainilor. 
  • Cicatrizant - drenajul limfatic mareste numarul de celule constructoare si elimina substantele iritante. Cu cat este mai crescuta cantitatea de limfa din jurul unei rani, cu atat vasele limfatice sunt stimulate sa se vindece.
  • Imunizant - drenajul limfatic stimuleaza fabricarea de anticorpi si este, de asemenea, regenerant (ideal in cazul pielii uscate, descuamate)
  • Relaxant la nivelul musculaturii si nu numai, fiind si un stimulent al microcirculatiei
  • Detoxifiant - drenajul limfatic reduce retentia de apa si elimina celulita edematoasa.

  Centrul de Sanatate Ama-Bios te invita sa iti redescoperi starea de bine, echilibrul si vitalitatea cu o gama variata de servicii medicale si de relaxare! Amplasat central – Metrou Tineretului, centrul te asteapta cu o atmosfera relaxanta si personal extreme de amabil, si cu standarde inalte la nivelul calitatii serviciilor oferite si igienei!

  Cu o experienta de peste 10 ani in masaj medical, echipa Ama Bios detine diplome acreditate la nivel international de Ministerul Sanatatii si Educatiei.

Este necesara programare telefonica.

Poti utiliza personal 1 voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 20 de zile.Ulterior vei beneficia de inca 30 de zile pentru finalizarea sedintelor.

Clientii au dreptul la o singura reprogramare, fara penalizari.
Daca intervine a doua reprogramare / anulare (cu mai putin de 48ore fata de ora programarii), sedinta se va considera efectuata, iar contravaluarea serviciului nu mai poate fi returnata.

Program: L-V 08:00-21:00 S: 08:00-16:00

Contracindicatii drenaj limfatic:
- eczema
- insuficienta cardiaca
- hipertiroidism
- tuberculoza
- tumori maligne (din teama de a nu se raspandi cancerul)
- probleme cardiace majore, tromboza si flebita (prin masaj pot fi eliberate cheagurile de sange).

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828742

Voucherul este valabil pana pe 25.01.2018

 


Centrul de Sanatate Ama-Bios

Numar de telefon: 0317828742

http://www.izzyreduceri.rp
Bld. Gheorghe Sincai nr. 15B, et. 1, ap. 14, interfon 14 (blocul este primul pe dreapta venind dinspre metrou Timpuri noi, intrarea se face prin spatele blocului)
Bucuresti, Bucuresti, Sector 4
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active