Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Vacanta sinaia! doar 120 ron in loc de 240 ron pentru un sejur de 2 nopti, 2 persoane la pensiunea roua din sinaia in perioada 01.06.2011 - 15.08.2011. copiii pana la 7 ani au gratuitate!

120 
Comanda

Valoare

240 Ron

Reducere

50%

Economisesti

120 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Vacanta sinaia! doar 120 ron in loc de 240 ron pen
 

Avantaje

  • Camerele sunt duble - matrimoniale.
  • Stilul si atmosfera sunt date de serviciile excelente, calitate si atentia deosebita acordata de personalul societatii fiecarui client.
  • Uita de griji si stres si ia-ti lumea in cap printr-un sejur de doua zile la munte.
  • O escapade la munte te va relaxa si incarca, iar de luni vei fi ca fresh la birou.

Observatii

  • Un client poate cumpara maxim 10 vouchere pentru a le folosi sau a le face cadou.
  • Voucherele sunt valabile pana la data de 15.08.2011
  • Taxa de statiune ( 3lei/camera ) si taxa de salvamont ( 5lei/persoana) nu sunt incluse in tarif. Aceste taxe se platesc doar pe prima noapte de cazare.
  • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

 Grijile?!? Le las acasa!


Ce poate fi mai frumos decat iesire la iarba verde dupa saptamana stresanta? Stau si ma gandesc cate odata cum fi ca pentru perioada sa nu am nicigrija. Sa stau relaxata, sa nu cuget la nimic in mijlocul unei poienite care tocmai a inverzit, razele soarelui sa ma incalzeasca usor, vantul sa imi adie incet prin par. Offf… nu-mi mai sta gandul la nimic serios . Am nevoie de escapada in care sa uit de deadline-uri si de notele inalte ale sefului meu din biroul alaturat. Sa au aud doar fosentul naturii. Am gasit si oferta potrivita pe TopDeals.ro: Doar 120 RON in loc de 240 RON pentru un sejur de 2 nopti, 2 persoane la Pensiunea Roua din Sinaia in perioada 01.06.2011 - 15.08.2011. Copiii pana la 7 ani au gratuitate! . Am vazut ca voi avea si vremea potrivita: nici prea cald, nici prea frig. Deja ma gandesc ce imi pun in bagaje . Vin si prietenii nostril, sa iasa party seara si clar somn, natura, sanatate pe zi.

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active