Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Vacanta de 4* la roma! 330 euro pentru o minivacanta de 3 nopti pentru doua persoane la roma (cazare la hotel de 4*, bilet avion, taxe de aeroport, mic dejun).

1.380 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Vacanta de 4* la roma! 330 euro pentru o minivacan
 
Descriere oferta
Ofera-ti mini vacanta la Roma cu noua oferta e-rdus: 330 EURO pentru minivacanta de 3 nopti pentru doua persoane. Pachetul include: transport avion, taxe aeroport, cazare la hotel de 4 stele, mic dejun. Plecare 6 noiembrie 2011, Bucuresti ora 09:05, sosire in Roma ora 10:15 - retur 9 noiembrie 2011, Roma ora 18:15, sosire in Bucuresti ora 22:00. Pachetul este creat special pentru e-redus, iar pretul echivalent in lei este de 1.380 RON. Locurile rezervate la hotel sunt in limita de 12 camere duble.

MORGANA 4*

Adres: VIA FILIPPO TURATI, 33-37 ROME Italy

Web: http://www.hotelmorgana.com

Vezi ce spun altii despre hotel.

Morgana este un fermecator hotel de tip boutique, ce ofera calitate si ospitalitate de 4 stele in inima Romei. Hotelul se afla in apropierea celor mai renumite atractii turistice si culturale, inclusiv Colosseum, Fantana din Trevi, Forumul Roman si Treptele Spaniole. Deasemenea in apropiere se afla statia de autobus si metrou oferind acces usor la atractiile orasului.

Hotelul Morgana are 121 camere spatioase si luxos decorate, iluminate natural si cu un design elegant, oferind confortul  pe care il cauta clientii intr-un hotel de tip boutique. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, incalzire centrala, TV, Telefon, Uscator de par, seif, ferestre izolate fonic, birou, Wi-Fi.

In fiecare dimineata, hotelul Morgana serveste un mic dejun continental cu gama larga de fructe, sucuri, cereale, ou, sunca, paine si produse de patiserie pentru ca tu sa iti incepi ziua cu o combinatie energizanta si intaritoare cu ingrediente de calitate si mereu proaspete.

Avantaje

 • Colloseum, Forumul Roman, Fantana Trevi, Scarile Spaniole....gelat:)
 • O vacanta exclusiva la un pret exclusiv;
 • Confortul hotelului de de tip boutique de 4 stele;
 • Pretul este tarif final si include:
 1. cazare la hotel de 4 stele, camera dubla / 2 persoane;
 2. bilet avion tur-retur / 2 persoane;
 3. taxe aeroport / 2 persoane;
 4. mic dejun/2 persoane.

Conditii Oferta

 • Plecare 6 noiembrie 2011, Bucuresti ora 09:05, sosire in Roma ora 10:15 - retur 9 noiembrie 2011, Roma ora 18:15, sosire in Bucuresti ora 22:00;
 • Aranjamentele aferente sejurului se fac in perioada: 27.05.2011 - 31.05.2011;
 • Rezervarea camerelor se face la ABC Turism, limita de 10 camere disponibile;
 • Se pot achizitiona mai multe cupoane per persoana;
 • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
 • Citeste Intrebari Frecvente
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul e-redus.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active