Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Unic! botox - doar 450 ron în loc de 900 ron pentru tratament cu toxina botulinica pentru zona ochilor - riduri - la clinica dermatologică new skin. Întinereşte cu un discount de 50%!

450 
Comanda

Valoare

900 Ron

Reducere

50%

Economisesti

450 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Unic! botox - doar 450 ron în loc de 900 ron pent
 

Avantaje

 • Este singura procedura non invaziva care efectiv elimina ridurile din jurul ochilor;
 • Procedura este foarte sigura, fara efecte adverse si este efectuata de medici dermatologi cu o vasta experienta in domeniu;
 • Vei arata mult mai tanara, mai relaxata si mai odihnita;
 • Injecţiile cu toxină botulinică reprezintă un tratament noninvaziv, utilizat pentru a îndepărta sau diminua ridurile faciale în special cele care dau aspectul încruntat, “laba de gâscă”, ridurile de la nivelul frunţii, ridurile “de tristeţe” de la colţurile gurii, dar şi de a ameliora aspectul benzilor verticale de la nivelul gâtului. Cu toate acestea mimica, expresivitatea feţei, în esenţă, se păstrează!
 • Toxina botulinică este injectată direct în muşchii din jurul ridurilor cu ajutorul unui ac foarte mic. În cazul în care există disconfort, acesta este minim şi durează câteva secunde.
 • Tratamentul durează câteva minute. Odată injectată, toxina botulinică blochează transmiterea impulsurilor nervoase la muşchi, permiţându-le acestora să se relaxeze.
 • Rezultatele procedurii devin evidente în câteva zile (2 până la 10 zile). Cu toate că acestea nu sunt permanente, ele durează câteva luni. Tratamentul se repeat ori de cate ori este nevoie;
 • Procedura nu necesită spitalizare şi poate fi repetată când efectul toxinei se diminuează şi după o strategie pe care o vă va recomanda medicul. Această „strategie” vă va prelungi efectul cât se poate de mult!
 • Puteţi să mergeţi la serviciu şi să vă reluaţi activitatea zilnică imediat după tratament (tratamentul nu lasă urme!). Este important să ţineţi capul ridicat (evitaţi somnul) timp de 4-6 ore după injectare şi să evitaţi masarea sau atingerea zonei tratate.
 • Tratamentul cu toxină botulinică are un efect de întinerire certă, vizibilă dar subtilă, iar anturajul va remarca faţa dumneavoastră mai odihnită, mai proaspătă!
 • Ridurile si pliurile cutanate de expresie sunt produse de contractura musculaturii delicate de sub piele de fiecare dată când zâmbim, râdem sau ne încruntăm. Cu cât ne exteriorizăm mai mult emoţiile, cu atât ridurile vor fi mai adânci. De-a lungul timpului , contracţia constantă şi susţinută a acestor muşchi poate duce la adâncirea ridurilor şi la formarea altor pliuri cutanate. Totuşi aceste semne ale emoţiilor noastre, la unele persoane se poate să nu apară.

Observatii

 • După ce oferta se încheie, foloseşte voucherul oricând în următoarele 90 de zile;
 • Program: luni - vineri: 12:00 - 20:00 şi sâmbătă: 08:00 - 14:00;
 • Este necesară programarea telefonică la nr: 021-3175920 sau 0742-127100;
 • Acelaşi utilizator poate achiziţiona maxim 1 voucher si mai multe pe care le poate oferi cadou;
 • A se vedea termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor
(Re)cucersc cu o privire…
 

Pot sa spun despre mine ca am un mare defect:   “sunt extrem de curioasă”, aşa că în urmă cu o lună când am petrecut de ziua mea cu prietenii mei, abia aşteptam să se termine pentru a dechide un cadou destul de misterios. Un plic pe care scria “Bucura-te de tinereţe fără bătrâneţe”. Da, într-adevăr, nu pot să spun că sar în sus de bucurie că se mai adună trandafiri în buchetul vieţii cum spun cronicarii în viaţă, dar nici să mi se amintească nu prea mă încântă. În fine... cadoul a fost o surpriză şi pentru mine: un voucher de la Top Deals la clinica dermatologică New Skin pentru un tratament cu toxina botulinică pentru zona ochilor.

 

Auzisem mult folclor pe acest subiect, dar mă încânta gândul să am o privire sexy fără laba gâştii şi alte riduri care îmi arătau că am mai îmbătrânit cu un an. Mi-am făcut curaj şi m-am programat. După intervenţie, vreau să… MĂ FELICIT! Am întinerit şi toţi prietenii mă tot întreabă ce mi-am făcut. Într-adevăr este multă vorbă în jurul acestui subiect, dar şi mult neadăvăr. Totul a fost perfect: fără dureri, fără urme, făr vreo traumă şi totul a durat câteva minute fără să mă scoată din cotidian. Am sunat-o pe prietena mea şi i-am mulţumit şi ca să mai întâlnesc şi alt român fericit, adică al meu soţ, i-am făcut cadou un voucher de pe Top Deals. Doar 450 RON in loc de 900 RON un tratament cu toxina botulinica pentru zona ochilor - riduri  + laba de gâştii - la Clinica Dermatologică New Skin. 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.topdeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active