Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Un ten de invidiat cu doar 110 Ron in loc de 220 Ron! Bucura-te de un relaxant tratament facial, epilat total + mustata si pensat!

110 
Comanda

Valoare

220 Ron

Reducere

50%

Economisesti

110 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Un ten de invidiat cu doar 110 Ron in loc de 220 R
 

Iti doresti cateva clipe doar pentru tine? Un mic moment de rasfat, de ingrijire? Un ten mai proaspat si mai stralucitor? O piele fina ca matasea dupa epilat?

Avem pentru tine o oferta pe masura! La Tonic Beauty Center vei veni pentru o super oferta si vei pleca… radiind de frumusete! Ofera-i tenului tau un tratament binefacator si hidratant si lasa-ti pielea sa respire dupa un epilat ce o va face mai fina si mai catifelata.  

Iti garantam ca la finalul acestui rasfat tactil, starea ta de spirit se va imbunatati, te vei simti mult mai bine in pielea ta iar cei din jur vor observa si te vor coplesi cu privirile lor pline de admiratie.  

Profesionistii te asteapta pentru a-ti satisface toate dorintele ca sa devii frumoasa si atragatoare in orice moment. Fiecare serviciu Tonic iti va da incredere, optimism si satisfactie deplina. Nu uita sa zambesti! 

Paseste cu incredere si bucura-te de o piele frumoasa din cap pana-n picioare!

 
Google Map
 
Alte oferte active