Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Turkish cafe-cea mai noua cafenea din dorobanti! platiti numai 18 ron pentru doua cafele si o narghilea! bucurati-va de calmul si seninatatea orientului, in inima bucurestiului!

18 
Comanda

Valoare

36 Ron

Reducere

50%

Economisesti

18 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Turkish cafe-cea mai noua cafenea din dorobanti! p
 
Descriere oferta

Ce poate fi mai frumos decat catevaclipe petrecute intr-atmosfera eleganta si moderna, bucurandu-va decompania celor din jur. Fumul aromat al narghilelei se impleteste cuparfumul de ceai sau mirosul imbietor de cafea.Acum, Groupon vainvita sa va bucurati de savoarea unei narghilele si de cafeaaromata la Turkish Cafe!

O traditie veche de secole siraspandita in lumea araba si orientala, din Maroc pana in India,narghileaua isi are originile pe taramurile Indiei de nord-vest lagranita cu Pakistan, iar varsta sa depaseste mie de ani. Tutunul seobtine din frunza de tutun, melasa sau jeleu gros din zahar siextracte sau arome de fructe. Unele arome sunt tari, patrunzatoare,altele sunt fine, abia perceptibile, in functie de gusturile siimaginatia consumatorilor sau a producatorilor.

Pe langa efectul sau relaxant,narghileaua se bucura in societatea contemporana si de importantafunctie sociala. Iesitul la cafea si la narghilea impreuna cu opersoana draga sau cu prietenii incepand sa capete amploare si inRomania. Bucurati-va de parfumul deosebit al acesteia la cea mai nouacafenea din Dorobanti!

Turkish Cafe

Intrarea Bitolia 4, 011677 Bucuresti
Caracteristici
  • Cea mai noua cafenea din Dorobanti
  • Bucurati-va de savoarea unei narghilelesi de cafea aromata la Turkish Cafe!
Conditii de utilizare
  • Voucher valabil 3 luni
  • Prin achizitionarea unui voucherGroupon, platiti numai 18 RON in loc de 36 RON pentru doua cafele sinarghilea la Turkish Cafe, cea mai noua cafenea din Dorobanti!
  • Dvs puteti utiliza doua vouchere, insaputeti achizitiona oricate pentru a le face cadou
  • Pentru detalii suplimentare sirezervari, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0720 109 109
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.groupon.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active