Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Tratament cosmetic MARIA GALLAND! Doar 126 lei in loc de 568 lei pentru un tratament cosmetic complet cu produse MARIA GALLAND + 4 sedinte de lifting facial nechirurgical cu Ultratone ! Bonus 50% reducere pentru orice tratamente cosmetice!

126 
Comanda

Valoare

568 Ron

Reducere

78%

Economisesti

442 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Tratament cosmetic MARIA GALLAND! Doar 126 lei in
 
Descriere oferta
Glamour este locul in care am descoperit o formula cu totul speciala.

Imbinam tehnologie de ultima ora, produse din game de varf si echipamente ultramoderne, cu o abordare calda, prietenoasa, plina de grija si atentie fata de client.

Avem convingerea ca aceasta este formula ideala pentru a va transforma din simpli clienti in persoane ce revin la noi de fiecare data cu aceeasi placere si cu deplina incredere.

Pentru ca ceea ce ne dorim, mai presus de orice, nu este sa veniti la Glamour, ci mai ales sa reveniti! Ne dorim sa va cucerim si sa ramaneti alaturi de noi pe termen lung.


Am deschis acest salon convinsi fiind ca vom aduce un suflu nou si ca putem ridica stacheta pe o piata deja sofisticata si cu standarde inalte.

Am investit in calitate fara compromisuri – ne defineste atentia la detalii si tindem spre excelenta.

Glamour exprima in acceptiunea noastra o imbinare de stil, eleganta si rafinament, totul intr-o ambianta placuta si la standarde impecabile.

Beneficiile ofertei
Tratament cosmetic MARIA GALLAND!

Doar 126 lei in loc de 421 lei pentru un tratament cosmetic complet cu produse MARIA GALLAND + 4 sedinte de lifting facial nechirurgical cu Ultratone!

Bonus 50% reducere pentru orice tratamente cosmetice!

Produsele Maria Galland sunt rezultatul exigentei pentru calitate elaborate de echipa de specialisti dermatologi, kinetoterapeuti, aromaterapeuti. Minutios testate bacteriologic, cu eficacitate sub control chimic si farmaceutic, imbogatite cu componente unice, selectionate pentru a combina activitatea, toleranta si concentratiile la niveluri rar atinse pe piata mondiala.

Oferind confort si eficacitate, produsele Maria Galland au fost create pentru a restitui si prelungi acasa efectele tratamentelor profesionale. Acestea sunt foarte diverse, oferind fiecarei probleme un raspuns specific si fiecarei femei, solutie adaptata.

Tehnologia Ultratone include biostimulare faciala performanta pentru lifting non-chirurgical cu peste 1000 de impulsuri bioptice faciale pentru rezultate spectaculoase. Aparatul ne indica de cate sedinte are nevoie clientul, cu ce frecventa si ce zone trebuie tratate. Programele faciale de Biostimulare includ: lifting facial nechirurgical, tonifiere musculara profunda, drenaj limfatic, reducerea ridurilor, masaj hidratant.
Termenii ofertei
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 30 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 5 vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active