Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Tonifiere si zero celulita! pachet corporal: 5 sedinte dermocell 20 minute sedinta si 5 sedinte electrostimulare 30 minute sedinta, la shape divine center

89 
Comanda

Valoare

450 Ron

Reducere

80%

Economisesti

361 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Tonifiere si zero celulita! pachet corporal: 5 sed
 
Descriere oferta
  • Stilul de viata modern ( program vesnic incarcat la birou. mese aiurea si lipsa de miscare fizica) te-au facut sa iti neglijezi silueta si in special aspectul picioarelor? Daca ti-am spune ca poti obtine picioare frumoase si tonifiate ai crede? Revolutionarul DermoCell si electostimularea vor face treaba pentru tine!
  • Iti propunem impreuna cu salonul Shape Divine Center, exclusiv prin voucherul IzzyReduceri.ro tonifiere si eliminare celulita cu5 sedinte DermoCell ( 20'/ sedinta)si 5sedinte electrostimulare(30'/ sedinta ).
  • Dermocell-ul, o tehnologie de top in materie de slabit,efectueaza un masaj numit transdermic sau transcutanat prin care se acelereaza circulatia sangvina si drenajul limfei, defibrozarea grasimilor si refacerea tesutului adipos atrofiat (responsabil pentru aspectul de coaja de portocala). In aceasta tehnologie este folosit principiul vacuumului si al masajului, dar este mult mai bland si nu lasa vanatai precum masajul vacuumatic. Dermocell-ul este extrem de eficient in combaterea celulitei, tesut adipos, care a fost deteriorat sau atrofiat ca urmare a unei proaste circulatii a sangelui la nivel local (microcirculatie) si a unui drenaj defectuos.

  • Electrostimularea, utilizata pentru tonifiere, inlocuieste zeci de ore petrecute la sala in cateva zeci de minute fara efort.Prin electrostimulare musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizice. Electrostimularea ajuta si la imbunatatirea drenajului limfatic, extrem de important dupa efectuarea tratamentelor de slabit!

  • Shape Divine Center este un salon adresat atat doamnelor cat si domnilor, accesibil, situat in zona Piata Traian (la 3-4 minute de mers pe jos) intr-o vila cu doua etaje, unde am fost incantati sa gasim personal pregatit si amabil, gata sa iti ofere cele mai bune solutii, si aparatura performanta pentru remodelare, epilare definitiva SPL, fotoregenerare SPL, tratamente faciale complexe, masaje si ritualuri de relaxare sau terapeutice.

In baza voucherului IzzyReduceri.ro veti beneficia de:
- 5 x sedinte electrostimulare 30'/ sedinta;
- 5 x DermoCell 20'/ sedinta .

Puteti utiliza personal 1 singur voucher.

Valabilitate voucher: aveti la dispozitie 20 de zile din momentul cumpararii pentru a veni sa incepeti sedintele si ulterior inca 30 de zile.

PROGRAM salon:
Luni - Vineri: 10:00 - 20:00 / Sambata: 10:00 - 16:00

Reprogramarea sedintelor se face cu cel putin o zi inainte. In caz contrar sedinta se considera efectuata.

Programarile se realizeaza la telefon: 021.320.00.90 / 0788.411.207

Voucher-ul este utilizabil in perioada06-01-2014 - 18-02-2014.
Shape Divine Center

Numar de telefon: 021.320.00.90 / 0788.411.207

Str. Hagiului nr. 20, Sector 3 (5 minute de la Piata Hala Traian)
Bucuresti
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active