Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8811 inregistrati Close Close

Ti-e greu sa parchezi? doar 89 lei in loc de 190 pentru senzori parcare cu oglinda + bonus 55% reducere la becuri de pozitie! parcare mai usoara oferita de b&g sound impex!

89 
Comanda

Valoare

190 Ron

Reducere

53%

Economisesti

101 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Ti-e greu sa parchezi? doar 89 lei in loc de 190 p
 
Descriere oferta

Nu-i asa ca te-ai saturat de parcarile incomode din Bucuresti? Vrei sa parchezi mai sigur si mai repede? Stim ca parcarile de oriunde sunt groaznic de aglomerate si nu e tot timpul usor sa parchezi.

Senzorii de parcare detecteaza obstacolele din spatele si din fata autovehicului, ajutandu-va in mod eficient in timpul manevrelor de parcare. Astfel veti putea parca fara probleme chiar si in cele mai aglomerate locuri sau in cele mai inguste spatii.

Folosind tehnologia ultrasunetelor, senzorii emit un con sonic care se intorce spre masina in momentul cand intalneste un obstacol,oricare ar fi natura acestuia: alta masina, un copil mic, un caine, bordura inalta etc.

In afara de avantajele evidente ce privesc siguranta masinii dumneavoastra, sistemele de parcare asistata se vor plati singure scutindu-va de cheltuielile cu reparatiile masinii si de timpul pierdut la politie, asigurari si service-uri auto.

Noi iti oferim solutia! Achizitioneaza astazi pachetul special creat de catre MyDeals impreuna cu B&G Sound Impex si scapi de griji.

Beneficiile ofertei

Beneficii si conditii oferta:

  • Voucherul este valabil doar la B&G Sound Impex.
  • Poti folosi voucherul pentru un PACHET CE CONTINE SENZORI DE PARCARE CU OGLINDA + BONUS : 55% REDUCERE PENTRU BECURILE DE POZITIE.
  • Poti cumpara mai multe vouchere,  pentru a le face cadou si prietenilor tai.
  • Voucherul este valabil pana pe 05.07.2011.
  • Dupa achizitionarea voucherului suna la B&G Sound Impex pentru a-ti ridica pachetul la numarul de telefon 0721.03.66.90 .
  • B&G Sound Impex  este situat intr-zona usor accesibila.
  • Invata sa parchezi comod si usor cu oferta de azi!
  • Avantaje: veti reusi intotdeauna sa evitati obstacolele care pot provoca accidente, veti castiga timp deoarece veti efectua mai putine manevre pentru parcare, veti sti distanta dintre autovehiculul dumneavoastra si cel din spate.
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active