Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Terapia bowen - ideala pentru reechilibrare neuro-musculara (1 sedinta)! armonizarea corpului si a mintii conduce la vindecarea problemelor organismului, iar relaxarea ta va fi deplina!

40 
Comanda

Valoare

100 Ron

Reducere

60%

Economisesti

60 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Terapia bowen - ideala pentru reechilibrare neuro-
 
Descriere oferta

  TEHNICA BOWEN prezinta unul dintre cele mai profunde concepteterapeutice existente in prezent. Se bazeaza pe teoria conform careia,odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeazaabilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpuluisi a mintii, prin readucerea acestora la echilibru si armonie.

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Holistic Wellness, in zona metrou Piata Victoriei.

  100 Lei40Leipentru 1 sedinta Terapia Bowen

  Tehnica Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara.Lucreaza atat prin sistemul nervos, la nivel structural si muscular, catsi prin sistemul circulator si limfatic. Este recunoscuta pentrueficienta sa in tratarea afectiunilor interne si reducerea durateiconvalescentei. Tehnica Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva sinici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

  • Deplasarile osoase se re-aliniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie.
  • Tensiunile musculare si incordarile se elimina, iar circuitullimfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca inmasajul terapeutic.
  • Meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nuse bazeaza pe meridiane si nu se aseamana nici cu acupunctura, nici cupresopunctura.
  • Echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesarainvocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseazamintii si corpului deopotriva.

  Vezi mai multe detalii la sectiunea "Descriere"!

  Holistic Wellness

  Te asteptam la sediul Holistic Wellness sa pornesti intr-o calatorie de schimbare a sinelui pentru a-ti optimiza viata si a-ti activa resursele constructive, proces care te va conduce catre o viata in armonie cu tine insuti si cu ceilalti.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumapra voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile!

Este necesara programare telefonica.

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
Sambata: 09:00 - 14:00

Clientii au dreptul la o singura reprogramare, fara penalizari.
Daca intervine a doua reprogramare / anulare (cu mai putin de 24 ore fata de ora programarii), sedinta se va considera efectuata, iar contravaluarea serviciului nu mai poate fi returnata.

Programarile se realizeaza la telefon: 0723366092

Voucherul este valabil pana pe 10.12.2017

 Cum se aplica?

 • Pacientul poate fi culcat pe un pat sau pe o masa de masaj,acoperit, intr-o pozitie confortabila, dar tratamentul Bowen se poateaplica si unui pacient asezat pe scaun.
 • Un tratament consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuatecu degetele, pe anumite puncte specifice, asupra muschilor si tesutuluiconjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte usoara. Prinaplicarea acestor miscari se transmit mesaje prin intermediul sistemuluinervos, recuperand memoria celulara a unei stari ideale de relaxare siechilibru.
 • Intre fiecare dintre seturile de miscari exista cateva minute depauza, in care pacientul se odihneste, singur. Organismul sau are astfeltimpul necesar pentru a prelucra mesajele declansate de miscarile Bowensi a initia procesul de vindecare.
 • Rezultatele pot fi remarcabile chiar de la prima sedinta, procesulde auto-vindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare.
 • Tratamentele se aplica, de regula, la interval de sapte zile. Decele mai multe ori, sunt necesare doar cateva sedinte de tratament, incazul afectiunilor acute.
 • Terapeutul se poate concentra pe o problema specifica sau se poate adresa organismului ca un intreg, intr-o mainera holistica.
 • Spre deosebire de celelalte terapii manuale, Tehnica Bowen nufoloseste manipulari in forta. Terapeutul nu forteaza organismulpacientului sa execute o comanda, ci permite acestuia sa intreprindaacele actiuni necesare pentru a se auto-vindeca, in propriul sau ritm.

Cui se adreseza?

Terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui, de la nou-nascuti lapersoane in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate sipersoanelor cu nevoi speciale.Se adreseaza organismului la toatenivelele: fizic, chimic, mental si emotional si da rezultate in tratareaafectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice. Are un efect de relaxare foarte profunda, la nivelul intregului corp sifaciliteaza declansarea mecanismului de auto-vindecare. Cu toateacestea, nu este nevoie sa fiti bolnavi sau sa va doara ceva pentru abeneficia de pe urma unui tratament Bowen! Preventia este mai buna decattratarea – toata lumea se simte mai bine cu Bowen! Nu exista, practic,contraindicatii si nici nu poate face nici un rau! Doar cateva dintre afectiunile in care Tehnica Bowen si-a dovediteficacitatea sunt:

 • Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive,sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei,restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale,etc)
 • Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)
 • Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,
 • Dezechilibre hormonale si emotionale,
 • Stres si oboseala cronica,
 • Migrene si dureri de cap,
 • Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,
 • Boli ale sistemului imunitar,
 • Sechele dupa accidente vasculare,
 • Alergii, rinite,
 • Enuresis (incontinenta nocturna la copii),
 • Afectiuni neurologice

Tehnica Bowen este o modalitate complementara, in sensul ca potenteazasi complementeaza tratamentele alopate, fara ca efectele sale sa fieinfluentate de acestea.

Holistic Wellness

Numar de telefon: 0723366092

http://www.izzyreduceri.ro
Str. Leonida Varnali, nr.4, et.1, ap.3
Bucuresti, Bucuresti
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active