Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Tehnologie de varf pentru un corp perfect! Doar 399 Lei in loc de 1120 Pentru 4 sedinte de Dermoporatie corporala + 2 Sedinte de Radio-frecventa corporala!

399 
Comanda

Valoare

Reducere

Economisesti

 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Tehnologie de varf pentru un corp perfect! Doar 39
 
Descriere oferta
La Silk Day Spa itioferim terapii personalizate dedicate necesitatilor tale, plus programespeciale pentru proaspetele mamici care vor sa revina rapid la o formade invidiat, pentru barbatii care doresc sa scape de zonele inesteticeintr-un mod rapid si sigur...toate acestea pentru ca fiecare client(a)care trece pragul salonului nostru sa fie mai mult decit multumit(a).
Silk Day Spa propune o gama completa de terapii pentru tratamentefaciale pornind de la lifting, ultrasunete cu crema cu colagen,continuind cu microdermabraziune si sfirsind cu dermoporatie saumezoterapie virtuala (fara ace), unde se folosesc seruri concentrate cucolagen, elastina, acid hialuronic, vitamine, coenzima Q10 si altele.
Punctele forte in tratamentele corporale de la Silk Day Spa sunt radiofrecventa, cavitatia, masajul transdermic, care secompleteaza perfect cu electrostimularea, impachetarile cu alge marine,paprika, guarana, ceai verde si multe altele, infrarosii, ultrasunete,vacuum.
Beneficiile ofertei
Frumusetea nu mai depinde de noroc!

Silk Day Spa va ofera cele mai noi tehnologii in terapiile beauty.

Doar 399 Lei in loc de 1120 Pentru 4 sedinte de Dermoporatie corporala + 2 Sedinte de Radio-frecventa corporala!

Bonus: 50% pentru Radio-frecventa Faciala!

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal. Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

Tratamentul de mezoterapie virtuala combina in cadrul aceleiasi sedinte doua terapii puternice: electroporatia care mareste porii de pana la 400 de ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate), crescand foarte mult permeabilitatea epidermei, si electroforeza - o metoda prin care ingredientele active sunt impinse in straturile foarte profunde ale pielii.
Termenii ofertei
  • Dupa ce oferta se activeaza, folositi voucherele oricand in urmatoarele 60 de zile;
  • Programarea se face prin apel telefonic la unul dintre numerele: 0314115722, 0736390045, 0752033072;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona maxim 5 vouchere, insa doar unul pe acelasi nume;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active