Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8810 inregistrati Close Close

Te simti obosit, stresat sau suferi din cauza durerilor musculare? bucura-te de relaxare deplina in comfortul casei tale! diva salon vine cu 5 sedinte de masaj la domiciliu. opteaza pentru masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, sportiv sau drenaj limfatic si uita de grija deplasarii prin orasul aglomerat!

249 
Comanda

Valoare

500 Ron

Reducere

50%

Economisesti

251 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Te simti obosit, stresat sau suferi din cauza dure
 
Descriere oferta

  Stresul si oboseala, durerile musculare sau articulare incep sa isi faca simtita prezenta? Uita de grija deplasarii la salonul de masaj! Diva Salon iti aduce solutia ingenioasa care te scapa de probleme – masajul la domiciliu!

   

  Prinde oferta cu pret redus si beneficiaza de 5 sedinte de masaj la alegere (relaxare / anticelulitic / terapeutic / sportiv / drenaj limfatic) chiar in comfortul casei tale!

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Diva Salon, in zona Str. Dristorului, in spatele Farmaciei Tei.

  500 Lei249Leipentru 5 sedinte de masaj la alegere, direct la domiciliu (60 min/sed)
  • masaj de relaxare
  • masaj anticelulitic
  • masaj terapeutic
  • drenaj limfatic
  • masaj sportiv

  Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata.Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”.

  Masajul anticelulitic realizat printehnici speciale, are rezultate extrem de bune in combaterea celulitei,tonifiere si remodelare corporala! Activand circulatia sangelui sidizlocand nodulii celulitici, si elimina aspectul de coaja de portocala.

  Masajul sportivrealizat prin tehnici specialede catre maseuri cu experienta, arerezultate extrem de bune inremodelarea corporala, detensionareamusculaturii si imbunatatireacirculatiei sangvine. De asemenea,masajul sportiv este benefic sipentru inlaturarea oboselii, ajuta larecuperarea post operatorie sigrabeste vindecarea diverselor leziuni.


  Diva Salon  iti pune la dispozitie o gamalarga de servicii pentru infrumusetare , rasfat si relaxare. Preturile noastre sunt promotionale , serviciile noastre de calitate siefectuate de profesionisti. Arunca o privire peste ofertele nostre sisigur vei vrea sa faci o vizita salonului nostru.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile!

Este necesara programare telefonica in prealabil.

Program
Luni - Vineri, 08:30 - 12:30 / 14:30 - 20:30

Sedintele se reprogrameaza cu un minim de 12 ore prin sms sau telefon, altfel sedinta este considerata efectuata.

Programarile se realizeaza la telefon: 0784851205

Voucherul este valabil pana pe 06.03.2018

 


Diva Salon

Numar de telefon: 0784851205

http://www.izzyreduceri.ro
Strada Dristorului Nr 97-119, Bloc 63
Bucuresti, sect. 3, Bucuresti
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active