Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Super reducere sportiva! Bucura-te de o mega conditie fizica marca Fusion Athletics la doar 49 Ron in loc de 200 Ron! Ai 5 sedinte la alegere + 10% reducere la abonamentul de 3 luni cu acces nelimitat, pentru o forma de invidiat!

49 
Comanda

Valoare

200 Ron

Reducere

76%

Economisesti

151 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Super reducere sportiva! Bucura-te de o mega condi
 

Daca iti doreai sa-ti imbunatatesti conditia fizica si sa obtii forme de invidiat, oferta de azi ti se va potrivi ca manusa!

Este vorba de cateva dintre cele mai eficiente tipuri de antrenament, oferite de echipa experimentata, gata sa va ofere cel mai inalt nivel de pregatire fizica.

Fusion Athletics este singurul centru de tratament care combina cele mai noi tipuri de antrenament cu cel mai inalt nivel de consultanta pentru ca avem privilegiul sa lucram cu cei mai experimentati instructori din tara.

Echipa Fusion Athletics a conceput fiecare clasa si fiecare antrenament in asa fel incat sa ofere maxim de beneficii fiecaruia dintre clientii nostrii indiferent de nivelul de pregatire fizica.

Si daca nu stiti ce sedinte sa va alegeti, iata mai jos tot ce trebuie sa stiti despre fiecare in parte:

Step

Cardisi tonifiere intr-un singur antrenament. Se efectueaza incalzire a grupelor mari musculare urmata de 30 minute de step coregrafic compus din pasi simpli. Urmatoarele 20 de minute sunt dedicate exercitiilor de tonifiere a grupelor musculare care se regasesc in trenul superior: pectorali, spate, umeri, biceps, triceps si abdomen. Ora se incheie cu cateva exercitii de relaxare a musculaturii.

Power Yoga

Un nivel introductiv de yoga, ideal pentru incepatori care nu au mai raspuns unei astfel de provocari. Power yoga are la baza stilul Hatha yoga , care pune mai mult accent pe intarirea si tonifierea musculaturii.

Army Circuit

Clasa care iti va pune la incercare limitele, un antrenament bazat pe principii functionale care iti va lucra fiecare parte a corpului la extrem! Vei fi ajutat/a  sa treci mental peste obstacole si sa te autodepasesti!

Exercitiile sunt considerate la nivel global drept cel mai rapid si eficient mod de a slabi si de a-ti tonifica corpul, reprezentand revolutie in fitness!

Mat Pilates

"Pilates este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate exerciţii; metoda a fost inventata de Joseph Pilates acum mai bine de un secol, iar acum este popularizata ca forma de fitness pentru trup şi pentru suflet, deopotriva.

Marele avantaj al acestui exerciţiu este ca poate fi practicat de oricine, indiferent de vârsta, sex sau condiţie fizica"Ia-usor cu aceasta abordare lenta, dar profunda de Vinyasa yoga. Aceasta practica reprezinta legatura intre respiratie si constientizarea organismului, forta interioara. Potrivita pentru incepatori si seniori.

Body Flow

Ia-usor cu aceasta abordare lenta, dar profunda de Vinyasa yoga. Aceasta practica reprezinta legatura intre respiratie si constientizarea organismului, forta interioara. Potrivita pentru incepatori si seniori.

Body Sculpt

Jumatate din programul aceastei clase este destinat efortului cardio, iar cea de-a doua jumatate toniferii. Dupa partea de incalzire, se efectueaza pe step coregrafie simpla ce antreneaza intr-un mod foarte placut musculatura membrelor inferioare. In a doua parte a antrenamentului se executa exercitii de tonifiere a trenului superior: piept, spate, brate si abdomen. Accesoriile folosite in aceasta clasa sunt: step, gantere si saltelute...pe masura ce vom avansa cu exercitiul...

Core express

Aceasta clasa dureaza 30 de minute pe parcursul careia se vor face exercitii care te vor ajuta sa iti intaresti muschii abdominali si ai spatelui, iti imbunatateste coordonarea, flexibilitatea si balansul.

Z- Dance

De ce Z-Dance? Deoarece Z-Dance nu este doar foarte eficient, este, de asemenea, distractiv! Caracteristica sesiuni este una profesionista în  care ritmuri rapide şi lente sunt combinate pentru a sculpta, tonifia corpul. Participand la aceasta clasa vei reusi sa arzi si calorii...si este funasa dureaza 30 de minute pe parcursul careia se vor face exercitii care te vor ajuta sa iti intaresti muschii abdominali si ai spatelui, iti imbunatateste coordonarea, flexibilitatea si balansul.

Jumatate din programul aceastei clase este destinat efortului cardio, iar cea de-a doua jumatate toniferii. Dupa partea de incalzire, se efectueaza pe step coregrafie simpla ce antreneaza intr-un mod foarte placut musculatura membrelor inferioare. In a doua parte a antrenamentului se executa exercitii de tonifiere a trenului superior: piept, spate, brate si abdomen. Accesoriile folosite in aceasta clasa sunt: Saltelutele le vom pune noi la dispozitie!

Nu mai astepta, obtine forma fizica mult dorita in doar 5 sedinte!

 
Google Map
 
Alte oferte active