Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Stop asteniei de primavara la copii! Doar 58 de lei in loc de 165 de lei pentru un consult medical si un set de analize pentru copilul tau.

58 
Comanda

Valoare

165 Ron

Reducere

65%

Economisesti

107 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Stop asteniei de primavara la copii! Doar 58 de le
 
Descriere oferta
Astenia de primavara nu este o boala ci un simptom, o tulburare care se instaleaza la inceputul primaverii. Odata cu schimbarile de temperatura si a luminozitatii, organismul nostru incepe sa se confrunte cu un deficit de vitamine si minerale. Copiii sunt de cele mai multe ori mai sensibili decat adultii la schimbarile de anotimp si variatiile mari de temperatura.
Oboseala, lipsa energiei, starile de somnolenta, de iritare si melancolie sunt rezultatele asteniei de primavara. Aceasta apare ca urmare a faptului ca functiile organismul incetinesc din cauza lipsei unei alimentatii corecte, a vitaminelor si mineralor de care copilul tau are atata nevoie. Un consult la medic este indicat de la primele simptome, pentru a evita o anemie sau alte afectiuni.
Clinicile Anima, linia de servicii medicale a celui mai mare grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, aduc pe piata romaneasca conceptul de ingrijire medicala “aproape de tine”. 
Anima vine in intampinarea tuturor celor preocupati sa aiba o viata sanatoasa si ii apartine fiecarui pacient si familiei sale.

La Anima recunoastem valoarea pe care o aduce individualitatea, diversitatea si grija fata de sanatatea celor apropiati.

Beneficiile ofertei
Doar 58 de Lei in loc de 165 de lei pentru o consultatie obligatorie pentru sanatatea copilului tau + un set de analize!

Anima iti ofera o consultatie la medicul pediatru, un set de analize cu hemoleucograma, fier, calciu, magneziu si interpretare, de la 165 ron la doar 58 ron.

Beneficiati astfel de o reducere de 65%!
Termenii ofertei
  • Puteti beneficia de pachetul "Stop astenie de primavara la copiI" de la Anima in perioada 15 aprilie-16 mai.
  • Pentru a beneficia de serviciile din pachetul Anima, pacientul trebuie sa se programeze la 021-9838 pentru "Stop astenie de primavara la copii" in clinica Anima Delfinului, de luni pana vineri, incepand cu 15 aprilie si pana la data de 16 mai.
  • Clinici participante la promotie: Anima Delfinului, Sos. Pantelimon nr. 245
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active