Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8781 inregistrati Close Close

START de weekend in LETTERS BAR vineri, 26.08.2011!

5 
Comanda

Valoare

21 Ron

Reducere

76%

Economisesti

16 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
START de weekend in LETTERS BAR vineri, 26.08.2011
 
Descriere oferta
Ne place sa avem prieteni, poate tocmai de aceea ne-am gandit ca petrecerile sunt cel mai bun mod de a-i aduce pe toti langa noi.
Si pentru ca ne plac petrecerile, automat stim muzica buna, pregatim cocktailuri geniale, sustinem proiecte culturale si ne implicam in tot felul de lucruri frumoase.
Simplu spus:Letters Concept este un mix, un mix bun asa cum este clar foarte greu sa gasesti. Pentru moment ne gasesti ideile in Letters Bar,primul proiect marca Letters Concept.
Letters Bar este situat pe Calea Plevnei la egala distanta intre Liceul Cervantes si Facultatea de Stomatologie, la doi pasi de Gradina Cismigiu si la o aruncatura de bat de Liceul Gheorghe Lazar.

Letters Bar -Drinks & Lounge este barul-opera care iti ofera o experienta artistica moderna completa, de la cockailuri speciale pana la suprafete expresive. Creativitatea si arta moderna sunt doua elemente care definesc fiecare bucatica a Letters Bar. Interiorul barului este decorat de catre tanarul artist Kero care a materializat conceptul in fiecare dintre cele patru zone de relaxare.

La baza fiecareia dintre operele de arta de pe peretii, tavanul sau chiar podeaua barului sta puterea creatoare a literelor si a cuvintelor. Spatiul este gandit integrat, astfel ca inca de la intrare, mesajele surprind oaspetii in cele mai neasteptate moduri. Astfel, Letters Bar - Drinks & Lounge va gazdui expozitii de arta contemporana si fotografie, precum si alte manifesari artistice.

Petrecerile noastre sunt cool, proiectele inedite, parteneriatele serioase si rezultatele bine contorizate. Gazduim vernisaje, sponsorizam actiuni culturale, organizam petreceri, aniversari, seri tematice si in restul timpului suntem un bar ziua si o casa plina de prieteni seara.
Beneficiile ofertei
START de weekend in LETTERS BAR vineri, 26.08.2011! Cu doar 5 lei in loc de 21, iti asiguri accesul la seara de neuitat si in plus, ai si un shot de tequila inclus!

Este seara de karaoke si avem consursuri nenumarate si premii la fel.

Demonstreaza-ti aptitudinile artistice si castiga un cocktail "KARAOKE".

Tot ce trebuie sa faci este sa iei parte la concursurile serii: concurs de cantat (castiga vocea cea mai buna), concurs de afoni (castiga vocea cea mai slaba), concurs de miscare scenica (castiga cine se misca cel mai bine), concurs de atras publicul (castiga cine reuseste sa mobilizeze cele mai multe voci din public).

Piesa de rezistenta a serii, care sta la baza concursului de KARAOKE, va fi LETTERS KARAOKE CONTEST - un fel de fazan pe baza caruia se va alege piesa.

Ne distram deci, ne simtim bine, numai in LETTERS BAR!
Termenii ofertei
  • Voucherul este valabil numai in seara de Vineri, 26.08.2011, incepand cu orele 20:00, in locatia LETTERS BAR.
  • Un utilizator poate cumpara oricate vouchere doreste dar poate folosi numai unul in nume propriu, celelalte le poate face cadou.
  • Voucherul asigura accesul gratuit pentru persoana.
  • Nu se fac rezervari.
  • Voucherele nu se pot folosi in combinatie cu alte oferte.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active