Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8835 inregistrati Close Close

Sport si dans la Studio Dans! 30 RON in loc de 120 RON pentru un abonament lunar (2 sedinte/saptamana) pentru Dansuri Sportive cu cele doua sectiuni, Latino Americane (Latin) si Standard (Ballroom).

30 
Comanda

Valoare

120 Ron

Reducere

75%

Economisesti

90 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Sport si dans la Studio Dans! 30 RON in loc de 120
 

Avantaje

 • Stiluri de dans: Samba, Cha-Cha, Rumba, Merengue, Salsa, Bachata, Paso Doble, Jive, Vals Lent, Tango Argentinian, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step.
 • Inveti sa dansezi de la dansatori profesionisti.
 • Dansurile tonifiaza musculatura, imbunatateste flexibilitatea, coordonarea, rezistenta si vigoarea;
 • Arzi calorii si te distrezi.

 

Conditii Oferta

 • Cupon valabil pentru perioada 05.04.2011 - 02.06.2011;
 • Oferta este valabila pentru grupele care se formeaza pe 5 aprilie, 3 mai si 2 iunie;
 • Cuponul este valabil pentru una din urmatoarele variante:
1. Dansuri sportive adulti;
2. Dansuri sportive copii;
 • O persoana poate cumpara un numar maxim de 5 cupoane, dar poate utiliza doar 1, restul le poate face cadou;
 • Pentru detalii cu privire la orar si programarea sedintelor va rugam sa contactati: 0723.727.972, 0724.580.521;
 • Inscrierea la cursuri se face pe baza unui act de identitate;
 • Nu se cumuleaza cu alte oferte;
 • Citeste Intrebari Frecvente pentru detalii cum functioneaza.

O marca internationala de ceai a facut un sondaj referitor la preferintele romanilor in materie de dans. Conform sondajului  “romanii danseaza cand sunt fericiti, cand vor sa socializeze sau sa faca miscare”,  mai mult de atat “ cele mai iubite dansuri in randul romanilor sunt cele latino – 21,36%, pe locul doi se afla valsul care se bucura de simpatia a 16,58% dintre cei chestionati, iar pe trei urmeaza street dance si tango.”

Nu va putem explica ce legatura are ceaiul cu dansul, dar cu siguranta va putem oferi oportunitatea sa dansati, sa socializati si sa fiti fericiti cu noua oferta e-redus: 30 RON in loc de 120 RON pentru un abonament lunar (2 sedinte/saptamana) pentru Dansuri Sportive cu cele doua sectiuni, Latino Americane (Latin) si Standard (Ballroom). Beneficiezi de 75% reducere la Studio Dans pentru lectii de Samba, Cha-Cha, Rumba, Merengue, Salsa, Bachata,  Paso Doble, Jive, Vals Lent, Tango Argentinian, Vals Vienez, Slow Fox, Quick Step.

Nu conteaza ca nu ai mai fost la cursuri de dans, iar cei care au avut ocazia sa danseze in “patratica ta de dans” spun ca miscarile tale imita miscarile unui robot, combinate cu cele al morilor de vant. Invata cum sa te misti armonios, fie ca dansezi un tango pasional – noul “must dance”, sau un salsa  seducator.

Petrescu Corina, instructor Dans Studio, are o experienta de dans impresionanta, atat ca dansatoare profesionista, cat si ca profesoara. Aici vei invata pasii de baza al ficarui stil de dans si cum sa simti ritmurile, nu doar in picioare dar si in inima. Pasionata de munca ei si de arta dansului, va impartasi elevilor caracterul fiecarui dans, de la pasiunea rumbei la eleganta liniilor din valsul vienez, de la atitudinea puternica din pasodoble la ludicul jive-ului, de la intensitatea interioara a tangoului argentinian la savorile exotice ale dansurilor latino.

Cursurile de dans sportive sunt benefice atat adultilor pentru relaxare, miscare si detasare de rutina cotidianului cat si copiilor pentru o dezvoltare armoniosa din punct de vedere fizic.


Oferta este valabila pentru grupele care se formeaza pe 5 aprilie, 3 mai si 2 iunie.

 
Alte oferte active