Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Sport in natura! Doar 49 lei in loc de 320 lei pentru Abonament VIP cu 8 sedinte de sport in aer liber, la alegere: pilates, yoga, abdominals, spinning, yogalates, power yoga!

49 
Comanda

Valoare

320 Ron

Reducere

85%

Economisesti

271 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Sport in natura! Doar 49 lei in loc de 320 lei pen
 
Descriere oferta
Sport forAll se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa faca sport in aer liber si nu numai. Proiectul se numeste "Sport in Natura" avand colaborare directa cu Bonton Palace. Locatia este vizavi de Bonton Palace, pe lacul Herastrau.
Beneficiile ofertei
Doar 49 lei in loc de 320 lei pentru Abonament VIP cu 8 sedinte de sport in aer liber, la alegere: pilates, yoga, abdominals, spinning, yogalates, power yoga!

Beneficiezi de experienta unica, practicand sport in aer liber, pe malul lacului Herastrau, sub indrumarea unui trainer profesionist, atestat international.

PILATES este un sistem de miscare care pune accentul pe intarirea zonelor musculare profunde, centrale si de postura, dezvoltand un corp zvelt, fibrat, puternic si echilibrat, un corp energic, intarit reintinerit, elastic, minte senina si spirit clar. Totul datorita atentiei acordate coordanarii respiratiei si efectuarii optime a posturilor si exercitiilor. Pilates inseamna sa ai postura, sa fii tonic, sa fii frumos!

YOGALATES este un sistem nou si revolutionar de miscare care integreaza holistic elemente din pilates si yoga. Yogalates pune accentul pe dezvoltarea rezistentei la efort si a puterii, in special a grupelor musculare centrale de stabilitate posturala. Intareste si echilibreaza intreaga musculatura a corpului.
Ajuta la cresterea capacitatii pulmonare, energizeaza si revigoreaza intregul corp, eliberand de stres si tensiune prin utilizarea tehnicilor de respiratie PRANAYAMA.

Yogalates creeaza si mentine stare de serenitate si calm interior, necesare unui bun tonus general si a unei stari bine. Tehnica se recomanda pentru obtinerea si intretinerea conditiei fizice bune, a pacii mentale si a armoniei sufletesti.

SPINNING este clasa de tip cardio. In 60-70 minute cei care practica acest tip de sport ard cam 1000-1200 calorii. Cu ajutorul unor exercitii sau pozitii pe care le experimentati pe bicicleta statica aveti ocazia sa va tonifiati zona inferioara a corpului (coapse, fesieri, gambe etc).
Termenii ofertei
  • Voucherul este valabil doar cu programare telefonica;
  • Acelasi utilizator poate achizitiona pana la 5 vouchere, insa poate folosi unul singur pe acelasi nume;
  • Puteti beneficia de serviciile mentionate oricand, timp de 30 zile, dar trebuie sa beneficiati de prima sedinta in primele 15 de zile de la achizitionare;
  • In momentul achizitiei, va rugam sa specificati numele beneficiarului voucherului.
  • Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.getadeal.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
     
    Alte oferte active