Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8779 inregistrati Close Close

Secretul fericirii tale – masajul! simte-te revigorat si relaxat cu 3 sedinte de masaj la alegere: relaxare, terapeutic sau anticelulitic. terapia ideala pentru toate problemele tale!

30 
Comanda

Valoare

160 Ron

Reducere

81%

Economisesti

130 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Secretul fericirii tale – masajul! simte-te revi
 
Descriere oferta

  Fie ca iti doresti sa scapi de celulita, fie ca vrei sa iti recapeti energia si starea de bine, masajul este terapia ideala!

  La Blue Class poti sa alegi intre masajul de relaxare, masajul terapeutic sau anticelulitic. Terapeutii cu experienta vor trata cu atentie problemele tale.

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Blue Class, in zona Piata Iancului.

  160 Lei30Leipentru 3 sedinte MASAJ de relaxare / anticelulitic/ terapeutic (40 minute/sedinta)

  Masaj de relaxare iti confera o stare generala de bine. Iti imbunatateste circulatia sangelui si circulatia limfatica, ajuta la  eliminarea stresului, anxietatii, insomniilor si  accelereaza eliminarea toxinelor din organism.

  Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocalaprin masaj anticelulitic!Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatiasangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea.Dupa cateva sedinte celulita este mult diminuata iar daca vii la masajregulat, poti scapa in totalitate de ea.

  Masajul terapeutic - realizat prin tehnici speciale de catre maseuri cu experienta, are rezultate extrem de bune in remodelarea corporala, detensionarea musculaturii si imbunatatirea circulatiei sangvine. De asemenea, masajul terapeutic este benefic si pentru inlaturarea oboselii, ajuta la recuperarea post operatorie si grabeste vindecarea diverselor leziuni.

  Blue Class

  Un nou concept in domeniul formarii profesionale –Blue Class – ofera oportunitatea specializarii la standarde europene,intr-unul dintre cele mai cautate domenii de pe piata muncii.

  Blue Class deruleaza cursuri de masaj sicosmetica prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale siMinisterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, fiindautorizate de catre CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala aAdultilor.

Poti utiliza personal 1 voucher, dar poti achizitioana mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 20 de zile pentru activare (prima sedinta), iar ulterior beneficiezi de inca 2 luni valabilitate pentru finalizarea sedintelor!

Este necesara programare telefonica.

Programul este urmatorul:
Luni - Vineri 15:00-20:00
Sambata 11:00-18:00

* Pentru programari va rugam sa sunati in intervalul 15:00 - 20:00 de L-V pe nr. de fix 0314382717

O sedinta se reprogrameaza cu un minim de 6 ore inainte, in caz contrar sedinta se va considera efectuata.

Pentru anularea unei sedinte trimiteti SMS pe nr 0736183329 – 0737091693 la orice ora sau sunati pe numarul de fix 0314382717 intervalul orar 15:00 – 20:00

*Salonul dispune de maseuri si maseuze iar clientii vor beneficia de masaj in functie de tura fiecarui maseur.
In cazul in care doriti un anumit maseur / maseuza va rugam sa va informati despre programul acestuia si in functie de asta va puteti face programarea.

*INSISTENT va rugam sa nu intarziati deoarece veti lua din timpul dumneavoastra de masaj.

Programarile se realizeaza la telefon: 0736183329

Voucherul este valabil pana pe 21.01.2018

 

Blue Class

Numar de telefon: 0736183329

http://www.blueclass.ro/cursuri-de-masaj-si-cosmetica/
Strada Avrig nr. 41, bl 460, et 2, ap 14, int 14 - in spatele restaurantului Intermacedonia
Bucuresti, Bucuresti, Sector 1
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active