Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8784 inregistrati Close Close

Sculpt and tone! elimina celulita si recapata-ti fermitatea cu 11 sau 21 proceduri remodelare: cavitatie, vacuum, radiofrecventa si masaj anticelulitic sau masaj de relaxare!

149 
Comanda

Valoare

285 Ron

Reducere

48%

Economisesti

136 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Sculpt and tone! elimina celulita si recapata-ti f
 
Descriere oferta

  Tinteste celulita si sculpteaza-ti silueta cu 11 sau 21 proceduri remodelare super-eficiente: cavitatie, vacuum, radiofrecventa si masaj.

  Abba Salon este oaza ta de liniste din centrul Bucurestiului, unde te vei relaxa si te vei destinde in voie!

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Abba Salon - Spa & Relax, in zona intersectia Stefan cel Mare cu Dorobanti.

  285 Lei149Leipentru Abonament 11 sedinte remodelare corporala: 3x Cavitatie (20'/sed), 3x Vacuum (20'/sed), 3x Radiofrecventa (20'/sed). 2x masaj anticelulitic / relaxare (30'/sed)
  600 Lei269Leipentru Abonament 21 sedinte remodelare corporala: 6x Cavitatie (20'/sed), 6x Vacuum (20'/sed), 6x Radiofrecventa (20'/sed). 3x masaj anticelulitic / relaxare (30'/sed)

  Cavitatia, numita si liposuctie virtuala, are foarte bune rezultate in slabirea localizata, tonifierea pielii si diminuarea tesutului adipos. Sunt utilizate unde cavitationale (unde acustice de joasa frecventa si intensitate mare) ce creaza un efect de vid in profunzimea pielii (se creeaza bule cavitationale) determinand dilatari si compresii ale celulelor grase si in final spargerea lor.

  Masajul anticelulitic este extrem de eficient in eliminarea celulitei si tonifierea pielii.

  Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.

  Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!


  O zi de infrumuseţare şi relaxare, iţi va reda pofta de viaţa şi echilibrul interior.

  La Abba Salon nu facem lucrurile in graba, ci iioferim o atenţie deosebita fiecarui viitor prieten al nostru care netrece pragul. Specialiştii noştri sunt gata sa-ţi ofere cele mai bunesfaturi pentru a-ţi atinge ţelul dorit, acela de a avea un corp tonifiatşi un ten luminos! Te aşteptam cu o gama variata de tratamentecorporale, diverse tipuri de masaj, tratamente cosmetice şi nu numai!

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le face cadou.

Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 20 de zile pentru activare (prima sedinta), iar ulterior beneficiezi de inca 30 de zile valabilitate pentru finalizarea sedintelor!

Este necesara programare telefonica!

Reprogramarea se face cu minimum 24 de ore inainte, in caz contrar serviciul se va considera efectuat.
Neprezentarea la ora programata atrage dupa sine aceeasi penalizare.

Program salon
Luni -Vineri:10:00 - 21:00
Sambata:09:00 - 16:00

Programarile se realizeaza la telefon: 0317828725

Voucherul este valabil pana pe 10.12.2017

 


Abba Salon - Spa & Relax

Numar de telefon: 0317828725

http://www.izzyreduceri.ro
Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 37, bloc 37, sc. A, parter, ap. 01
Bucuresti, Bucuresti
RO
Vezi pe harta!
Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.izzyreduceri.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Google Map
 
Alte oferte active