Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Schimba-ti lookul! Doar 110 Ron in loc de 220 Ron pentru un super pachet: vopsit, spalat, coafat, tuns si produse styling + 20% reducere la decapaj!

110 
Comanda

Valoare

220 Ron

Reducere

50%

Economisesti

110 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Schimba-ti lookul! Doar 110 Ron in loc de 220 Ron
 

Iti doresti cateva clipe doar pentru tine? Un mic moment de rasfat, de ingrijire? Un look nou sau pur si simplu o schimbare?

Avem pentru tine o oferta pe masura! La Tonic Beauty Center vei veni pentru o super oferta si vei pleca… complet noua! Un look nou, mai sic, mai atractiv, iti vor oferi si tie, la final, o stare de bine, mai multa incredere in sine si un zambet molipsitor, demn de admiratie.

Daca iti doresti o schimbare anume, spune-le profesionistilor Tonic Beauty Center si ei se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale. Daca insa esti indecisa, lasa-te pe mana lor si la sfarsit, tot ce va trebui sa faci va fi sa te admiri in oglinda si sa te bucuri.

Fie ca vrei doar vopsit, spalat, coafat, tuns si styling sau iti doresti sa profiti si de reducerea de 20% pentru decapaj, profesionistii te asteapta pentru a-ti satisface toate dorintele ca sa devii frumoasa si atragatoare in orice moment. Fiecare serviciu Tonic iti va da incredere, optimism si satisfactie deplina.

Paseste cu incredere si bucura-te de o schimbare spectaculoasa!

 

 
Google Map
 
Alte oferte active