Găseşte-ne în Google+ +Dealarena

Cum sa fii la curent cu cele mai noi oferte?
Înregistrează adresă de e-mail în dealarena și vei fi la curent cu toate reducerile și ofertele.

Informațiile rămân strict confidențiale. Te poți dezabona în orice moment.

Abonează-te și prinde cele mai țări reduceri de la Zumzi, GoldenDeals, Groupon, Galos, MyDeals, iDeals, Newpon, Tiki-Taka, OfertaDeLux ...

8815 inregistrati Close Close

Scapa de riduri! Doar 819 lei in loc de 1655 pentru O Injectie cu Toxina Botulinica ( BOTOX ) sau Acid Hialuronic. Ai 51% reducere doar la Centrul Medical Med New Life!

819 
Comanda

Valoare

1.665 Ron

Reducere

51%

Economisesti

846 Ron
 
Poti sa mai comanzi timp de:
 
Scapa de riduri! Doar 819 lei in loc de 1655 pentr
 
Beneficii si conditii :

-Voucherul il poti folosi doar in Centrul Medical Med New Life.

-Voucherul este valabil pana la data de 30.06.2011.

-Oferta este pentru o persoana si include :

- O Injectie Botox sau Acid Hialuronic;

-Poti cumpara mai multe vouchere, insa tu poti folosi doar unul, iar pe restul le poti face cadou.

-Inainte de prezentarea la cabinet se va face o programare telefonica la unul din numerele de telefon:021 – 326.39.99, 326.39.98, 326.39.97.

-Beneficiaezi de corectarea si umplerea ridurilor cu Injectie cu Toxina Botulinica sau Acid Hialuronic, la alegere.

-Daca ridurile sunt o problema pentru tine, acum ai ocazia sa scapi de ele si sa ai din nou o piele frumoasa si fresh.

Tratamentul cu toxina botulinica

Toxina botulinica este un medicament folosit pentru o serie de afectiuni medicale in cele mai diverse specialitati ( neurologie, pediatrie, chirurgie, oftalmologie), cat si un miracol in domeniul esteticii si cosmeticii. Este, in acest moment, cel mai eficace si cel mai utilizat tratament antirid in toata lumea.
Tratarea ridurilor nu este o decizie medicala, ci o decizie personala. Felul in care te vezi pe tine te defineste si te integreaza in societate. Unele femei nu considera ridurile ca fiind ceva care sa le  dezavantajeze, dar pentru multe femei care au riduri, aceasta interventie ofera multe satisfactii personale. Posibilitatea de a inlatura diverse linii faciale pentru cel putin o jumatate de an printr-o interventie aproape nedureroasa de numai cateva minute deschide, categoric, noi orizonturi. Ceea ce este atat de fascinant in legatura cu aceasta substanta este faptul ca ofera o cale de a elimina complet activitatea musculara din zonele pe care le actioneaza. Daca toxina botulinica este injectata in zona musculara tinta, cu aproximativ o saptamana inainte de vreo interventie cosmetica, atunci activitatea mimetica nedorita este inlatuata pentru cel putin 4 luni.

Daca sunteti nemultumita de fata dumneavoastra aceasta interventie ofera noi posibilitati pentru a avea un ” look” nou.
Ridurile indicate pentru tartamentul cu toxina botulinica.
Injectarile cu toxina botulinica aplaneaza ridurile orizontale de la nivelul fruntii, ridurile din jurul ochilor, ” laba gastei”  si ridurile verticale dintre sprancene.
Pentru ridurile superficialale  ale pielii care nu sunt riduri ale expresiei faciale este indicat peeling chimic sau injectarea cu substante de umplere. De asemenea toxina botulinica nu are actiune pe ridurile din lateralul buzelor- riduri determinate de modificarile pielii obrajilor.
Pentru rezolvarea acestora sunt indicate alte proceduri cosmetice.

Cum actioneaza?
Toxina botulinica se injecteaza in punctele stabilite inainte de interventie. Poate aparea o senzatie  de discomfort la locul injectarii . Dupa injectare, recuperarea este imediata: se poate aplica machiajul si va puteti relua activitatea imediat. Aplanarea ridurilor incepe la 24 ore postinjectare si va continua pana in ziua a 5 a.
Este un tip de terapie care se adreseaza cauzei si nu efectului, spre deosebire de celelalte  tratamente anti-rid practicate pana acum.
Are rezultate extraordinare daca este inceput la timp si este considerat extrem de eficient intre 30 si 60 ani. Are adresabilitate foarte larga, putand fi utilizata atat de barbati cat si de femei. Durata medie a efectului este de 6 pana la 8 luni.
Dupa tratamentul cu toxina botulinica chipul devine mai luminos, mai destins, incruntarea este imposibila si tonusul psihic devine mai bun.Un efect al acestui tratament este ca in perioada de actiune a substantei , pacientul se dezvata in mod constient de a mai utiliza respectivele grupuri musculare a caror activitate este nedorita,   astfel incat , atunci cand efectul dispare, pacientul le utilizeaza mai putin.
Riscuri
Nu au fost observate efecte negative pe termen lung. Efectele negative pe termen scurt sunt caderea temporara a sprancenei in caz de injectare prea aproape de aceasta.

Tratamente injectabile cu substante pe baza de acid hialuronic

Acidul hialuronic are un rol major in hidratarea pielii si in mentinerea volumului acesteia. Concentratia de acid hialuronic de la nivelul pielii scade odata cu varsta, ceea ce duce la aparitia ridurilor statice.
Principalele indicatii sunt: umplerea ridurilor statice de la nivelul fetei, gatului, decolteului, conturarea si/sau marirea buzelor, augmentarea regiunii malare (a pometilor), a barbiei, a buzelor, atenuarea/stergerea cearcanelor, corectarea unor cicatrici.

Centrul Medical Med New Life

Adresa : Str. Romulus nr. 57 Sector 3, Bucuresti

Tel : 021 – 326.39.99, 326.39.98, 326.39.97

Web : www.med-new-life.ro

E-mail :This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Program : Luni – Vineri 09.00 – 18.00

 

Detaliile ofertei sunt prezentate de site-ul www.mydeals.ro si nu ne asumam eventuale neconcordante aparute in urma unor modificari
 
Alte oferte active